Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort amiabil

Buna ziua!
Parintii mei s-au hotarat sa divorteze amiabil. Problema este ca mama este plecata in Italia si ar vrea sa o reprezint eu printr-o procura. Este posibil? Daca da, unde trebuie facuta procura (notar, ambasada?) si ce informatii trebuie sa contina.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: ContSters191851 , utilizator 13:05, 30 Martie 2011
procura se face la un notar in italia, se traduce si legalizeaza aici, dar nu cred ca o puteti reprezenta ca si copil(fiu/fiica). ar fi bine ca altcineva care sa nu fie ruda sa fie procurist.
Ultima modificare: Miercuri, 30 Martie 2011
ContSters191851, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stabilire domiciliu minor in italia dupa divort Sylvester007 Sylvester007 Buna ziua, Parintii minorului sunt de acord ca mariajul nu mai poate continua si doresc sa divorteze amiabil, iar minorul sa locuiasca impreuna cu mama sa ... (vezi toată discuția)
Divort in strainatate intre un cetatean roman si un cetatean din coreea de sud avand un copil minor Cornelia1954 Cornelia1954 Fiica mea s-a casatorit in anul 2012 la ambasada romana din Seul Coreea de Sud cu un cetatean corean. In urma casatoriei a rezultat un copil iar acum sotul ... (vezi toată discuția)
Părinții mei sunt divorțați iar mama deține un teren din ... Sebastian0900 Sebastian0900 Părinții mei sunt divorțați iar mama deține un teren din timpul căsătoriei. Se poate ca tatăl meu care locuiește în Italia să facă o procura la un ... (vezi toată discuția)