avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1391 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Părinții mei sunt divorțați iar mama deține un ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Părinții mei sunt divorțați iar mama deține un teren din ...

Părinții mei sunt divorțați iar mama deține un teren din timpul căsătoriei. Se poate ca tatăl meu care locuiește în Italia să facă o procura la un notar în Italia să ii dea dreptul mamei mele să îmi vândă terenul și în numele lui fără să fie prezent?
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 22:47, 20 Octombrie 2025
Da, dar nu la notar italian, ci la Ambasada sau Consulat.
Le dați bani părinților?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procura pentru reprezentarea unei persoane din strainatate in vederea vanzarii unui imobil henrik 21 henrik 21 Buna ziua,as dori sa stiu si eu care modalitatea si implicit forma actului in sine.pentru a putea sa vand un apartament care figureaza ca avand proprietari pe ... (vezi toată discuția)
Procura cu drept de semnatura russianioana russianioana Parintii mei s-au despartit, pe parcursul casatoriei, au cumparat casa impreuna, amandoi sunt pe actele de casa. Tatal meu este in Romania, locuieste in ... (vezi toată discuția)
Dezbatere succesiune dupa ambii parinti michelle2011 michelle2011 Buna ziua! Parintii mei au decedat, lasand in urma un apartament in care locuiesc eu acum. Fiecare a avut cate o casatorie anterioara, cu cate 2 copii din ... (vezi toată discuția)