avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1634 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... impozit primarie restant inainte de deces...cine ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

impozit primarie restant inainte de deces...cine plateste?

in urma decesului mamei vitrege a ramas de platit la primarie suma de 1500 ron,eu mostenitoarea de drept nu am tinut nici pamantul si nici alte bunuri pana la decesul mamei vitrege,pamantul fiind tinut de decedata si ficele acesteia, acum la succesiune ficele nu vor sa plateasca restanta desi s-a folosit de aceste drepturi si suntem incurcati,,,cine plateste?cea mai mare parte din mostenire imi revine mie de la mama mea,am lasat-o pe mama vitrega in pace pana la deces ca i-am promis tatei.multumesc!
Cel mai recent răspuns: Seffer Laurentiu , Consilier juridic 18:03, 30 Martie 2011
cel ce mosteneste, mostenesi atat activul cat si pasivul. mostenesti atat datoriile mostenirii cat si beneficiile ei. Daca tu mostenesi casa si nu mai stiu ce teren iti revine tie obligatia de a plati inpozitu pe acele bunuri mostenite
veti plati acesta datorie tot pe cote, dupa cum ati mostenit fiecare
Succesori defunctului care preiau mostenirea, asa cum se afirma mai sus.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligatiile mostenitorului ContSters219511 ContSters219511 Buna, Deoarece am primit o multime de raspunsuri contradictorii legate de speta de mai jos, ma adresez d-vs cu o speta si o intrebare. Speta: Un fiu unic a ... (vezi toată discuția)
Titularul unui credit a decedat, transfer al obligatiilor de plata catre familie ionut2601 ionut2601 buna ziua, Credit facut la credit europe bank in 10-12-2007,suma 8,497.50,perioada de rambursare 120 luni.Clientul a decedat la 01.07.2015.Dupa achitarea ... (vezi toată discuția)
Datoriile părinților, efectele asupra copilului: ar putea fi obligat vreodată să le plătească? whitecamelia whitecamelia datele problemei: parintii au datori f mari la banci, imposibil de platit vreodata parintii nu au nici un bun mobil sau imobil intrebare: copilul lor va ... (vezi toată discuția)