avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 170 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediu de odihna
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediu de odihna

este obligatoriu sa se pastreze cererile de concediu de odihna ca dovada ca s-a efectuat concediul?
Cel mai recent răspuns: georgianagigi , utilizator 13:37, 31 Martie 2011
Dovada ca s-a efectuat concediu nu este cererea, ci pontajul si statul de plata pe care l-ati semnat cand ati incasat banii pe concediu.
Cererea se pastreaza la dosarul personal al salariatului pentru a dovedi ca a solicitat acest lucru si ca i s-a aprobat.
concediu de odihna se efectueaza la data solicitata (deci existenta cererii) sau la data programarii facute si aprobate de catre angajator(dar tot cu cerere din partea salariatului).
deci , raspunsul este , da

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intocmitrea statului de plata komon komon Sunt intr-o mare dilema si poate reuseste cineva sa-mi de-a un raspuns exact. Care sunt documentele de baza pentru intocmirea unui stat de plata? as dori sa ... (vezi toată discuția)
Cerere concediu odihna-obligatoriu de intocmit? moniklauleanu moniklauleanu Salariatii ce isi efectueaza concediul de odihna conform planificarii efectuate mai au obligatia de a inainta o cerere scrisa angajatorului inainte de a intra ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, un angajator trebuie sa elibereze angajatului un document ... EugenGA EugenGA Buna ziua, un angajator trebuie sa elibereze angajatului un document pe care acesta trebuie sa îl semneze, dacă vrea sa îl treacă absent nemotivat? ... (vezi toată discuția)