Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

asigurare locuinta?

Buna seara.
Am si eu o intrebare:daca stau in chirie la casa, in curte comuna, trebuie sa platesc asigurarea pe locuinta in care locuiesc? sau proprietarul?
Va rog , un raspuns daca se poate..
multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: goe_07 , utilizator 23:42, 2 Aprilie 2011
Proprietarul este cel care plateste .
Obligatia incheierii de asigurare obligatorie/facultativa apartine exclusiv proprietarului spatiului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rugaminte casiananico casiananico Locuiesc in chirie la casa. Intrebarea mea este daca sunt obligata sa platesc asigurarea pe locuinta. Din cate m/am informat eu stiu ca proprietarul trebuie ... (vezi toată discuția)
Asociatia de proprietari - cheltuieli ale asociatiei Eugen-Sterian Bercea Eugen-Sterian Bercea Buna ziua, la asociatia noastra de proprietari, s-a infundat o teava de scurgere care a produs inundarea unui apartament! Proprietarul apartamentului solicita ... (vezi toată discuția)
Asigurare obligatorie locuinta anl mitrache_v mitrache_v Buna ziua! Va rog frumos sa îmi spuneți și mie dacă sunt obligat sa fac asigurare obligatorie pt locuința (conform legii 260/2008, republicata ... (vezi toată discuția)