avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1363 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... vinzare teren
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

vinzare teren

vreau sa vind un teren,mentionez ca am datorii la stat,foarte mari pot sa-l vind fara sa platesc tva sau sami fie confiscati banii?
Cel mai recent răspuns: albulescu , utilizator 21:12, 18 Iunie 2008
La vanzarea terenului veti avea nevoie de un certificat de rol fiscal :) , certificatul fiscal care atesta ca sunteti inregistrat in evidentele fiscale ale sectorului cu imobilul respectiv. Certificatul fiscal arata si care sunt sarcinile fiscale (impozite etc).
terenul nu este pe numele meu ,am doar dreptul de al vinde,al folosi ,inchira,ipoteca sau orice altceva voi considera eu,impozitul este platit la zi,multumesc
În cazul în care dv. sunteţi mandatat de cineva să-i vindeţi un teren iar proprietarul acestuia nu are datorii la stat, îl puteţi vinde fără probleme. Ce treabă are fiscul în cazul vânzării bunului altuia de către dv., un datornic la stat? Cum credeţi că v-ar putea urmări pe dv. în cazul în care vânzarea priveşte bunul altuia?
Astfel răspunsul la întrebările dv. din primul mesaj este: NU. ;)
ok,am înteles,dar ce se intimpla daca eu sunt cel care incaseaza c/v terenului? Tot nu sunt lamurit cu asta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare casa fara impozit platit si fara succesiune facuta LauraZizilas LauraZizilas Buna ziua, Am si eu o intrebare: Nu am facut succesiunea in urma mortii mamei mele din cauza ca nu a fost paltit impozitul la casa, masina si teren de catre ... (vezi toată discuția)
Procura pentru vanzare kaoelena kaoelena am un teren in concesiune si am inceput constructia unei case.abia ce am depus actele pentru cadastru si intabulare si as vrea sa stiu daca in stadiul in ... (vezi toată discuția)
Vanzare auto catre firma romyca26 romyca26 Salut, Daca am vandut o masina (persoana fizica) catre o firma(persoana juridica) trebuie sa platesc impozit la stat? Daca da ...cat la suta din suma trecuta ... (vezi toată discuția)