avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 176 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Concurenta neloiala
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Concurenta neloiala

Buna ziua!
Avem un SRL si lucram conform legii cu facturi, case de marcat, oameni angajati, contabil,TVA, taxe, impozite,etc. Vand marfa in piata si incerc sa scot un pret bun de vanzare astfel incat sa pot inainta. Am inceput in timp de criza cu nevoi multe si profit mic. Vecin de taraba cu mine a venit cineva care lucreaza cu certificat de producator( cu toate ca nu produce, nici n-are voie sa produca pentru ca sunt soiuri protejate, doar cumpara din alta parte si le vinde apoi pe piata), oameni la negru, cu taxe si impozite foarte mici( nu se compara cu cele ale unui SRL), fara casa de marcat, etc. Pretul lui de vanzare e mai mic decat al meu( din motivele de mai sus) si bine-nteles ca clientii merg sa cumpere cu pretul cel mai mic. Am discutat cu el( de-aici am toate informatiile) dar nu e deloc dispus sa ne aliniem la preturi. In aceste conditii eu sunt obligat sa vand la preturi care nu-mi permit sa inaintez. Sunt foarte frustrat din aceasta cauza si vreau sa va cer un sfat competent. Toate controalele vin la noi fiindca avem SRL. La el nu se uita nimeni ca n-are nici macar casa de marcat si-i vinde marfa o batranica, ruda mai indepartata, fara angajare, fara nimic!
Oare nu pot sa fac nimic ca sa descurajez concurenta neloiala?
Va multumesc pentru raspuns!

Alte discuții în legătură

Cum transfer marfa ? mayer mayer Un srl ( magazin vanzari cu amanuntul) functioneaza intr-un spatiu in care are si magazia de depozitare marfuri aprovizionate Recent am deschis un punct de ... (vezi toată discuția)
Concurenta neloiala ContSters95382 ContSters95382 Buna ziua, lucrez in domeniul vanzarilor de produse industriale,piese de schimb,etc. de vreo 10 ani, am avut un grup destul de numeros de clienti pana acum ... (vezi toată discuția)
Concurenta neloiala oarfa oarfa Se considera [b]concurenta neloiala[/b], fata de alti comercianti, atunci cand eu ofer servicii gratuite folosindu-ma de reclame sau alte surse pentru a-mi ... (vezi toată discuția)