avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 572 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... A plecat cineva cu B&B International Job Services / ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

A plecat cineva cu B&B International Job Services / Constanta

ieri am fost si eu sunat de aceasta firma, pt programarea unui interviu online ( nr sunt din Ploiesti nu ma pot deplasa pana la Ct pt un interviu ) azi urmeaza sa-l sustin in limba engleza, vreau doar sa stiu daca a mai colaborat cineva cu ei a mai plecat, ei spun ca sunt o firma de recrutare crewing pt vase de croaziera dar si pt resort-uri, comisionul este de 200 euro la semnarea contractului cu angajatorul, istoricul lor pe forumuri nu este prea mare am gasit doar pe forum bestjobs ca mai multi au plecat cu ei dar n-au mai scris in continuare si primele impresii, ce sa cred ca probabil fost bine in cele din urma, sau am gasit si pe cineva care a sustine ca a fost plecata pe un vas cu aceasta firma, majoritatea spun ca par seriosi dar nu prea gasesc nici de rau nici prea mult de bine despre ei, sunt pe piata din 2005 au sediul in Constanta, firma e formata dintr-o romanca si un american etc, voi ce credeti ?? stima
Cel mai recent răspuns: charlye , utilizator 23:38, 12 Octombrie 2011
Mesaj reeditat
@ bikaeraser
Data post: Marti, 12 Aprilie 2011, 23:20
Forum Dreptul muncii - contract de munca, demisie, salariu si altele
Subiect SOCIETATI COMERCIALE INREGISTRATE LA I.T.M.


SOCIETATI COMERCIALE INREGISTRATE LA I.T.M. ( din raza Jud. din care fac parte ) CA AGENTI DE OCUPARE A FORTEI DE MUNCA,


daca aceste societati de plasare forta de munca in strainatate sunt inregistrate la I.T.M. din raza jud. din care fac parte nu se gasesc minusuri si marturii ca sunt tepari dar nici prea multe testimoniale ca ar fi prea seriosi incat sa fim sigur la cine apelam, ce credeti cat de serioase sau de reale sunt aceste firme cu sedii stabile, infiintate de ceva timp 2005 respectiv 2003 ( B&B internatiolan job services CT si Aqua Marine bussines Campina ) ar fi putut rezista pe piata daca erau sarlatani ? atatia ani, sunt oferte de munca pe site-uri de specialitate din partea loc in schimbul al unui comision ceva de genul 200-250 euro mai exact la semnarea contractului o taxa de mediere sau comision ca tot aia e, ce credeti?, am gasit ceva marturii ca-s pe bune "dar sunt de pe forumuri" si cum eu sunt toma necredinciosul nu iau tot de bun sunt umpic mai sceptic, in privinta multora si vreau sa ma documentez intai sa plec cu una dintre aceste 2 firme la prima vedere par seriosi dar niciodata nu poti sti asa ca daca aveti idee despre aceste e 2 firme va rog sa detaliati.
Si in legatura cu contractul, eu cred ca acel contract care ti se ofera trb sa-l verific sa cer numele complet al firmei din Grecia ( oferta de munca ) si sa fie inregistrata la ei si reala ca sa fiu sigur nu?
sau de ex: bilantul pe ani la una dintre firme pare relevant au activitate/profit/cifra de afaceri diferita de la an la an de la infiintare ..
astept rasp voastre ..stima

ultima data editat de bikaeraser pe data de Marti, 12 Aprilie 2011, 23:33
Bun, l-ati reeditat Dmv. mesajele au fost cu diferenta de cateva ore intre ele, orikum sunt cam la fel dar odata ce l-ati reeditat 1 in 1 macar putea-ti sa ma si lamuriti umpic dat fiind faptul experienta in domeniu ! stima
Deci, sa va explic ce a patit sotul meu cu aceasta firma, tocmai pentru a nu mai merge degeaba la interviuri ca este mare TEAPA. A aplicat pentru un post de fitness&spa manager, care este si acum postat pe siteul lor, a dat un interviu telefonic cu un anumit Barett(o imitatie de interviu as putea spune), apoi l-a dus cu vorba vreo luna jumatate ca vin angajatorii din Qatar sa dea interviu la Bucuresti....ma rog,pana la urma l-au sunat ca interviul se tine la Constanta ca acolo vin angajatorii pentru interviu.Normal pregatiri maxime pentru un interviu cu oameni seriosi..va dati seama, cad ajunge saracul la Constanta la sediul firmei B&B International dupa ce a calatorit toata noaptea pe autocar si a mai platit si 1oo Ron drumul numai dus ca locuim departe de Constanta, dupa ce si-a luat costum cu cravata cu tot la el vro 2 schimburi de haine;))....ma rog,cand a ajuns acvolo, ghiciti cata bataie de joc din partea lor.......interviul se dadea pe Skype si nici macar nu le-au dat voie sa-i vada pe angajatori, pe motiv ca e proasta conexiunea si nu merge webul la ei. BATAIE DE JOC. Bineanteles ca au fost pusi toti sa plateasca o taxa de procesare de 25 de lei si erau cam 40-50 de persoane din cate am inteles. "Interviul" pe skype a decurs ok pana la urma, a venit increzator acasa, bineinteles alti bani alta distractie, dupa o saptamana il suna o "doamna" de la ei sa-i spuna ca a fost ales pentru jobul respectiv si va mai fi sunat in curand sa mai mearga odata la Constanta sa mai dea cica un interviu de data asta cu un manager de la complexul acela de spauri, asta fiind pe la inceputul lunii iulie......si de atunci nimi, il plimba cu vorba de cate ori suna la ei, i se spune sa aiba rabadare...si tot asa si mai departe......Acum eu va spun SA VA FIE RUSINE B&B INTERNATIONAL din Constanta, ca v-ati pretat la asa ceva numai pentru 25 de lei. Si sa stie toata lumea ca nu e o firma deloc serioasa, va spun din proprie experienta
era de inteles ca nu-s seriosi...la mine interviul pe skipe a durat fix 3 min ..in engleza desigur cu acelasi mister Barret :) ..in ultimul am primit iar mesaj de la ei cu oferte de munca dar nu am mai dat curs la nimic, multumesc pt raspuns ...oricum
si eu am fost contactat de catre o romanca, nu iam retinut numele ,iar a doua zi am avut interviul cu acel Eric pe skype, fara video din partea lui.
si mia explicat treaba ptr un contract in anglia ca ajutor de bucatar
ca taxa mia zis ca vine 300 euro dupa semnarea contractului plus ca transportul mil platesc tot eu. ar fi trebuit sa vb iar cu el maine dar am primit mail ca se amana treaba pe sapt viitoare.

intrun final nu am reusit sa citesc nimic de bine ci doar de rau din partea doamne elenaalina care a postat acelasi mesaj si pe bestjobs forum si sincer nu sunt convins doar de parerea dansei. de ne-ar oferii mai multi care au avut de-a face cu firma respectica raspuns ar fi de ajutor.

ah, sa nu uit, tot pe forumul de la best jobs a postat cineva un link cu o stire despre aceasta firma la care tot nui dau credibillitate prea mare

[ link extern ] /

astept si alte raspunsuri, va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara! aceasta este speta mea: in luna august am fost contactat ... Andrei Virgil Popescu Andrei Virgil Popescu Buna seara! Aceasta este speta mea: In luna august am fost contactat de o firma, in vederea unei viitoare angajări. La o zi după interviul tehnic ... (vezi toată discuția)
Am nevoie de cateva informatii despre existenta unei societati ndaniela83 ndaniela83 Buna seara, va rog foarte mult daca puteti sa imi dati cateva indicatii despre o societate. Stie careva dintre d-voastra cine/ ce este Crafe Group Romania? Am ... (vezi toată discuția)
Agentie de recrutare de personal kalel103 kalel103 Buna ziua, Am anumite dileme si la sfatul unui amic, m-am decis sa postez intrebarile mele aici in speranta ca o sa primesc niste raspunsuri. Acum ... (vezi toată discuția)