avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 453 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... PROBLEME CU O BANCA DIN SPANIA
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

PROBLEME CU O BANCA DIN SPANIA

Am lucrat in spania si am luat un apartament in rata pe o durtata de 30 de ani,si din anul 2009 luna aprilie nu am mai putut achitat ratele ,nu am mai avut de lucru si am intrat in somaj ,si apartamentul a fost luat de banca inapoi dar nu am mai primit nici un raspuns de la banca .Atunci eram necasatorit ,acuma sunt casatorit si as dori sa stiu daca am bunuri pe numele meu sau a sotiei in Romania ne afecteaza cu ceva dupa legile europene daca raman ci datorii dupa vanzare apartamentului din Spania.Astept raspuns .multumesc

































































































Alte discuții în legătură

O portita pt achizitionarea unui alt imobil curucle curucle in vara anului 2008 am facut un credit ipotecar pe 38 de ani in valoare de 96000 de chf, iar codebitor a fost tatal meu care este pensionar. La inceput am ... (vezi toată discuția)
Stare civila...??? ancutzic@ ancutzic@ buna ziua! as dori , daca se poate sa ma indrumati referitor la urmatoarea problema.... Sunt casatorita din iunie 2006cu sotul meu, si cum ne doream o casa a ... (vezi toată discuția)
Vrem sa ne casatorim si el are datorii la banca... alexappm alexappm Viitorul sot are datorii la banca si eu vreau sa fac imprumut la banca pentru \' prima casa \'si vrem sa ne casatorim, intrebarea este daca fac imprumutul la ... (vezi toată discuția)