avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 268 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita

Buna ziua,

Se mai trece la executare silita daca in ziua in care s-a incuviintat executarea, suma restanta a fost achitata? Este vorba de 350 ron, iar cei de la biroul executorului bancar au fost anuntati de acest lucru. Pentru o asemenea suma se pune poprire pe venituri sau se executa bunuri?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters22096 , utilizator 16:11, 14 Aprilie 2011
penrtu orice suma se poate pune poprire ori urmari bunuri, insa in cazul pe care l-ati expus, executarea a ramas practic fara obiect; este posibil sa datorati insa cheltuielile de executare facute pana la data platii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita credit likotan likotan In 2008 am contractat un credit de nevoi personale,pana la inceputul anului 2014 am platit ratele constiincios.La inceputul anului 2014 firma la care lucrez a ... (vezi toată discuția)
Executare silita oana_cristia oana_cristia In urma unui proces civil, o persoana a fost obligata s[ pl[teasca cheltuieli de judecata in cunatum de 4100 ron. Executorul judecatoresc trimite notificare ... (vezi toată discuția)
Executare silita mirelacolpos mirelacolpos Am o datorie de 4600 ron la un IFN.Am solicitat o rata suportabila dar mi s-a spus sa platesc intai suma 1300 ron pe care eu nu o am.Acum am primit un sms prin ... (vezi toată discuția)