ContSters160686 
	    	Utilizator

ContSters160686 
	    	Utilizator	    

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

godot 
	    	Utilizator

godot 
	    	Utilizator	    

godot, utilizator
 godot, utilizator 	
			 mirelacolpos 
	    	Utilizator

mirelacolpos 
	    	Utilizator	    

Mihai Ovidiu ov	                   

Dacă azi ajunge un dosar la domnul executor este adevărat ce mi a transmis ifn ul ca dacă luni fac plata, măcar jumate,  voi plăti cheltuielile de ... (vezi toată discuția)
	                    Mihai Ovidiu ov	                   

Dacă azi ajunge un dosar la domnul executor este adevărat ce mi a transmis ifn ul ca dacă luni fac plata, măcar jumate,  voi plăti cheltuielile de ... (vezi toată discuția)

OnofrasRoxana	                   

Buna ziua! De la inceput va spun ca nu ma pricep deloc la probleme juridice..Am facut un credit de consum in 2007 de 4000 ron pe 5 ani,am fost intrebata daca ... (vezi toată discuția)
	                    OnofrasRoxana	                   

Buna ziua! De la inceput va spun ca nu ma pricep deloc la probleme juridice..Am facut un credit de consum in 2007 de 4000 ron pe 5 ani,am fost intrebata daca ... (vezi toată discuția)

Bonaparte33	                   

Salut, datorifa faptului ca am multe rate, nu am reusit sa le platesc la timp si am intrat pe lista neagra a iroului de Credit. 
Banca la care am cea mai mare ... (vezi toată discuția)
	                    Bonaparte33	                   

Salut, datorifa faptului ca am multe rate, nu am reusit sa le platesc la timp si am intrat pe lista neagra a iroului de Credit. 
Banca la care am cea mai mare ... (vezi toată discuția)