avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 225 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... RECUPERARE DATORIE
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

RECUPERARE DATORIE

VA ROG SA IMI SPUNETI CUM POT SA REZOLV O PROBLEMA. ACUM 4 ANI AM IMPRUMUTAT UN PRIETEN CU O SUMA DE BANI. DEORECE II AVEAM IN BANCA, I-AM TRANSFERAT DIN CONTUL MEU, IN CONTUL LUI CU PRECIZAREA " CUMPARARE IMOBIL".INTELEGEREA A FOST SA IL CUMPERE PE NUMELE LUI, APOI SA IL VANDA SI SA IMPARTIM PROFITUL. DAR NU L-A MAI VANDUT SI NICI BANII NU I-A MAI DAT INAPOI. IL POT ACUZA DE INSELACIUNE? IN CONDITIILE IN CARE AM CEVA SCRIS DIN PARTEA LUI , IN ALT CONTEXT, UNDE A SCRIS CA " APARTAMENTUL A FOST CUMPARAT PENTRU A FI REVANDUT"
Ultima modificare: Duminică, 17 Aprilie 2011
RUBYS, utilizator
Cel mai recent răspuns: goe_07 , utilizator 20:54, 17 Aprilie 2011
Daca detineti probe sau martori,care sa demonstreze sustinerile dvs,puteti formula plangere impotriva respectivului
De inselaciune nu. Dar puteti sa-l actionati in instanta civila si obligarea sa va restituie "imprumutul "plus dobanda legala BNR pe perioada trecutasi pan la recuperarea in totalitate a creantei ce vo datoreaza. Succes.:)
Trebuie sa dovediti cu un act faptul ca i-ati dat banii imprumut. Daca de la termenul de returnare au trecut 3 ani, mai puteti recupera doar daca va da banii de buna voie.
Va confruntati cu o situatie delicata
Incercati ,daca detineti documente care sa ateste intelegerea dvs ,sa notificati beneficiarul sumei de obligatia restituirii acesteia

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imprumut in euro - restituire in lei Soledana Soledana buna ziua. va rog sa ma ajutati cu lamuriri pentru urmatoarea situatie: un prieten a incheiat un contract de imprumut cu o alta persoana fizica, pentru suma ... (vezi toată discuția)
Imprumut - cum recuperez suma data cu imprumut? benqu86 benqu86 am imprumutat pe cineva cu o suma de1000 lei pt a pleca in germania, tipul respectiv insa acu cand trebuie sa returneze banii ma evita , ce actiuni legale pot ... (vezi toată discuția)
Bani cu imprumut ipso ipso Buna ziua. Cineva are nevoie de bani pentru o afacere. Pot sa-i dau cu imprumut doar cu garantie imobiliara si daca am si eu un castig. 1. Cum pot face ... (vezi toată discuția)