avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 260 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... INCETARE CONTRACT DE MUNCA-URGENT VA ROG
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

INCETARE CONTRACT DE MUNCA-URGENT VA ROG

Buna. Am o angajata care a depus demisia (02.03.2011)si am suspendat contractul de munca cu preaviz 20 de zile cu data de 01.04.2011. Salariatul are 5 zile de concediu pentru anul asta dar nu stiu acuma trebuie acordat concediul, sau daca o depus demisia nu mai are drept?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:37, 19 Aprilie 2011
Daca nu si-a efectuat CO aferent perioadei lucrate in 2011, acesta se va cmpensa in bani la data incetarii c.i.m.
Multumesc pentru raspuns. Dar mai am ceva daca puteti sa-mi ajutati. Daca angajata este in preaviz poate sa efectueze si concediul de odihna ca sa nu mai trebuie sa platesc compensatia in bani?
Da daca depune cerere de concediu de odihna. Daca ea si-a depus demisia si angajartorul vrea sa nu mai colaboreze cu ea poate sa inceteze contractul cu acordul partilor chiar din ziua urmatoare
sub_bass2002 a scris:

Multumesc pentru raspuns. Dar mai am ceva daca puteti sa-mi ajutati. Daca angajata este in preaviz poate sa efectueze si concediul de odihna ca sa nu mai trebuie sa platesc compensatia in bani?


Da, poate sa-si efectueze zilele de CO in perioada preavizului ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de odihna in preaviz emine emine Buna ziua, Lucrez la o firma ca operator prelucrare date si vreau sa imi dau demisia Conform contractului actual trebuie sa stau in preaviz 15 zile ... (vezi toată discuția)
Demisie si concediul de odihna in acelasi timp ? danyk1 danyk1 Sunt in preaviz , iar in aceasta perioada am luat 8 zile de concediu de odihna . intrebarea mea este : daca mi s-a acordat legal CO ? ,sau mi se va ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna in perioada de preaviz danuttunad danuttunad Buna ziua, As vrea sa ma ajutati cu un raspuns si anume,daca am 7 zile de concediu de odihna neefectuate aferente anului 2010,iar in data de 14.12.2011 am ... (vezi toată discuția)