Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Contabilitate în general

depunere bilant

Sunt contabil din anul 1988, dar nu sunt membru CECCCAR. La finante nu au preluat bilantul pentru o asociatie, intrucat nu are rulaj la salariati ceea ce inseamna dupa ei ca trebuie sa platesc pentru o stampila 100-200 lei,pentru care nici macar chitanta nu primesc. Asociatia nu a desfasurat nici o activitate. Cum pot sa rezolv depunerea bilantului?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 09:19, 26 Aprilie 2011
cereti sa va motiveze in scris refuzul preluarii bilantului. n-or sa scrie nimic pentru ca n-au niciun motiv.

www.avocatnet.ro/content/for...
Contabilul autorizat, membru CECCAR, e obligat sa va dea un contract de prestari servicii pentru verificarea situatiilor finandiare, o factura si o chitanta pentru orice suma. Poate totusi gasiti in alta parte o persoana autorizata sa va semneze bilantul la un pret mai mic. Succes.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bilanțul anual pentru ong nikc10 nikc10 Pentru ONG cu mai putin de 15 membri, am inteles ca cenzorul nu este obligatoriu, dar o situatie financiara trebuie depusa la finante la sfarsitul anului ... (vezi toată discuția)
Bilant ong tiavv tiavv Buna ziua. Anul trecut am infiintat cu cativa colegi, o asociatie studenteasca, un ONG. Exista un bilant contabil, sau alte declaratii pe care ar trebui sa le ... (vezi toată discuția)
Cine semneaza declaratiile ? alina240 alina240 Buna ziua, As dori sa intreb ceva legat de declaratii. Detin o firma, SRL si am contract cu o firma de contabilitate, contabilul are calitatea de expert ... (vezi toată discuția)