Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Plangere impotriva judecatorului

Unde se depune plangerea impotriva presedintelui de instanta care a "ignorat" o lege in vigoare si a dat o sentinta facand abstractie de aceasta lege ? Abuz in serviciu si neglijenta .
O sa fie foarte greu de demonstrat ca instanta se face vinoavata de vreo fapta.
se poate utiliza de cailel egale de atac,in cazul sentintei date,in care sa precizati ca acea lege nu a fost aplicata si ca doriti aplicarea ei.
Puteti sa dezvoltati subiectul si mai ales sa aratati despre instanta este vorba(judecatorie,tribunal,curte) ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lege incalcata . ContSters197431 ContSters197431 Daca un Presedinte de instanta ignora o lege si da o sentinta facand ABSTRACTIE de legea respectiva , iar omul de rand este defavorizat si lezat tocmai de ... (vezi toată discuția)
Ce consecințe are faptul că un judecător dintr-un complet de doi judecători, s-a auto-recuzat din proprie inițiativă? flory_mr flory_mr Ce consecințe juridice are faptul că un judecător dintr-un complet de doi judecători, s-a auto-recuzat din proprie inițiativă, după ce i-am adus aminte ... (vezi toată discuția)
Executare silita ramos57 ramos57 Buna ziua, O sentinta a tribunalului, care imi este favorabila, a fost atacata la curtea de apel. Sentinta curtii de apel imi este de asemenea favorabila si ... (vezi toată discuția)