avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 395 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Leasing
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Leasing

Sunt in divort, iar masina luata impreuna in leasing a ramas la el. Acum el vrea sa predea leasingul la o alta persoana. Pentru aceasta spune ca are nevoie de acordul meu, eu fiind coplatitor. Eu m-am interesat la firma de leasing unde mi s-a zis ca dupa divort eu nu voi mai figura ca si coplatitor.
In cazul in care nu vreau sa imi dau acordul sa predea leasingul, el spune ca firma ne va executa pe amandoi.
Va rog sa-mi spuneti ce se intampla daca nu mai plateste si se va ajunge la executare silita? As fi pusa si eu sa platesc?
Dupa ce vom divorta va mai avea nevoie de acordul meu ca sa predea leasingul?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 14:28, 26 Aprilie 2011
in caz ca nu platiti ratele si se ajunge la executare silita, veti fi si dvs obligata la plata.
veti fi coplatitor pana achitati leasingul, fara legatura cu divortul dvs.
si dupa divort va avea nevoie de acord pt a preda leasingul.
daca nu mai aveti cu ce plati, mai bine predati masina si contractul altcuiva. daca va intelegeti cu persoana si sa va dea ceva bani, acestia se impart pe jumatate intre dvs si sot

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Predare leasing inainte de divort ContSters201565 ContSters201565 In anul 2008 am cumparat o masina in leasing.Pe contractul de leasing eu sunt ce-a care am luat creditul iar sotul este coplatitor. Inainte de a ne desparti in ... (vezi toată discuția)
Executari silte sebycopilu sebycopilu Buna seara. Va rog sa imi mai raspundeti la o intrebare: am un dosar pe rol la o firma de executari silite pentru un credit pe care nu l-am mai putut plati. in ... (vezi toată discuția)
Leasing persoana fizica spulber miron spulber miron am un contract de leasing pe 10 ani pe persoana fizica dar il am si pe tata ca coplatitor in acest contract deoarece nu iesea suma care sa acopere rata di ... (vezi toată discuția)