avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 596 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executari silte
Discuție deschisă în Executare silită

executari silte

Buna seara. Va rog sa imi mai raspundeti la o intrebare: am un dosar pe rol la o firma de executari silite pentru un credit pe care nu l-am mai putut plati. in acelasi timp anul viitor inchei plata la o firma de leasing pentru un autoturism. Va rog sa imi spuneti daca in momentul finalizari leasingului ,daca inmatriculez autoturismul pe numele sotie ,poate fii pusa sechestru pe aceasta pentru neplata acelui credit. Mentionez ca sotia mea nu are nici o legatura cu acel credit(coplatitor sau girant). Multumesc
Cel mai recent răspuns: SMO , utilizator 19:20, 25 Aprilie 2012
Cel mai bine ar fi sa predati leasing-ul inainte de a termina ratele, pentru a nu fi inmatriculat autoturismul pe numele dvs. Odata ce veti figura cu acel bun mobil, veti putea fi executat silit.
Buna ziua. Da am vorbit cu cei de la leasing dar mi-au spus ca la sfarsitul contractului nu imi va imatricula masina pe mine ci vor face radierea si imi vor trimite actele pentru a o inmatricula eu pe cine vreau. Cu stima
Iti recomand ca inainte de incetarea contractului de leasing (inainte de a se emite factura de taxa reziduala,sau taxa de inchidere contract) sa faci o cesiune (novatie) de contract catre mama,frate sau o persoana de incredere.In acest fel dobanditorul prin novatie va inchide contractul de leasing si va intra in proprietatea autoturismului. (Nu cu sotia ca e prea batator la ochi si la o adica se prinde banca si cere sa se partajeze bunul ca sa puna mana pe partea ta)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Leasing catalintal catalintal Buna ziua, va rog s ama ajutati cu un sfat, legat de un contract de leasing, masina mea este luata pe leasing pe numele bunicului meu, in cateva luni ... (vezi toată discuția)
Acte necesare preluare leasing cstelian cstelian Am convenit cu o persoana juridica sa platesc eu ce-a mai ramas din ratele de leasing la o masina fara cesiunea contractului. Cu alte cuvinte eu platesc ... (vezi toată discuția)
Inselaciune firma leasing elena-10 elena-10 Buna ziua, doresc putin ajutor in a alege temeiul legal pentru a formula o plangere penala pentru inselaciune impotriva unei firme de leasing. Am fost pacalita ... (vezi toată discuția)