avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 410 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... programul in perioada de preaviz
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

programul in perioada de preaviz

buna ziua..va rog sa ma lamuriti care este programul de lucru in perioada de preaviz in cazul restructurarilor 4 sau 8 ore...multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:34, 27 Aprilie 2011
Prevederea cu 4 ore nu mai este in viguare deoarece nu mai exista CCMUN.
Deci programul de lucru este stabilit prin contracte aplicabile in viguare (contract de munca, ROI, contract colectiv pe unitate / ramura).
Depinde de contractul colectiv de munca pe care il aveti (sau nu) la nivelul unitatii, sau la nivelul ramurii de activitate din care face parte unitatea.
Daca nu aveti un astfel de contract, se lucreaza 8 ore.
radu-adrian a scris:

buna ziua..va rog sa ma lamuriti care este programul de lucru in perioada de preaviz in cazul restructurarilor 4 sau 8 ore...multumesc!


In lipsa unui CCM la nivel de unitate sau la nivel de ramura de activiatate, programul de munca in acest caz este cel prevazut in c.i.m...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Program redus in preaviz laura-jurist laura-jurist buna ziua pe perioada de preaviz , in caz de concediere pt reducerea postului, angajatorul este obligat sa accepte ca angajatul sa lucreze doar 4 ore/zi in ... (vezi toată discuția)
Salarile compensatorii conform art.78 alin.1 grosselisabe_SB grosselisabe_SB am lucrat in perioada 01.09.2008-14.11.2009la unitatea de trasport local din sibiu.din cauza desfintarii troleibuzelor ne-a dat preavizul,dar in loc sa ne dea ... (vezi toată discuția)
Programul de lucru in perioada de preaviz. tatar_nicolae2006 tatar_nicolae2006 In perioada de preaviz,de 15-20 zile,programul de lucru al salariatului este normal(8 ore) sau redus(4 ore).Daca programul este de 4 ore,perioada de preaviz se ... (vezi toată discuția)