avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 332 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Scoaterea unui autoturism de la plata impozitului
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Scoaterea unui autoturism de la plata impozitului

am vandut o dacia acum vreo 8-9 ani fara sa o scot de la plata impozitului. nu mai am nici un fel de act pe ea, nici macar un contract de vanzare cumparare, nimic... stiu doar numarul de inmatriculare. cel caruia i-am vandut-o a vandut-o altuia... deci nu stiu la cine si pe unde ii masina. exista vreo posibilitate sa o scot de la plata impozitului? multumesc.
Cel mai recent răspuns: lecristina , utilizator 16:06, 23 Septembrie 2011
Contactati personal serviciul evidenta auto
Detaliati situatia ;autoritatea va cauta in evidente datele de identificare autovehicol si in final va elibera dovada
Dovada o depuneti la autoritatea fiscala, care va scoate din evidenta masina
Depuneti o cerere la serviciul evidenta auto in care aratati datele pe care la cunoasteti si lasati un timp de cautare si o sa va dea fie o dovada de instrainare a vehicolului fie o sa-l trimita pe ultimul posesor al masinii la dv pt a incheia cu el actul de vanzare -cumparare.
despre ce dovada este vorba? cei de la serviciul auto nu ma ajuta cu nimic; tot ridica din umeri; nu imi pot spune nimic si nici sa imi dea nimic.

multumesc
Depuneti Cerere. Sigur va va da un raspuns. La ghiseu nu are timp de asa ceva.
am reusit intr-un final!!! cum? va spun acum: am mers la primarie (acolo unde se elibereaza si certificatele fiscale) si am depus o DECLARATIE PE PROPRIA RASPUNDERE ca nu mai detin masina, ca am vandut-o cu mult timp in urma, ca nu mai am actele, ca masina era veche si probabil nici nu se mai circula cu ea, si am solicitat radierea fiscala; doamna de la ghiseu a dat numar de inregistrare cererii si a zis sa revin pentru informatii in aproximativ 30 de zile; am mers dupa 27 de zile si m-am anuntat ca masina ESTE SCOASA DE LA PLATA IMPOZITULUI. =D> :dance4:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot radia un autovehicul proprietate personala care nu mai exista fizic? idomar_elike idomar_elike Buna ziua, stimati forumisti. Am o problema spinoasa de rezovat si asi dori sa ma sfatuiti ce pot face sau daca mai pot face ceva. Asi dori sa rezolv problema ... (vezi toată discuția)
Vânzare auto- fiscal Mioaraariton Mioaraariton Am vândut o mașina și urma sa ii scot fiscalul, asta la începutul lui 2019, am vândut-o printr-un intermediar și tot m-am rugat de el sa îmi dea actele ... (vezi toată discuția)
Radiere autoturism adykmvs adykmvs Am vandut o masina fara sa fac contract de vanzare-cumparare sau altfel de act. Acum cumparatorul nu a mai platit impozitul . Cum as putea sa radiez masina , ... (vezi toată discuția)