avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 655 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... imputernicire
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

imputernicire

Sunt administrator la o Asociatie de Proprietari si as vrea sa stiu daca imi trebuie imputernicire de la Presedinte pentru obtinerea semnaturii electronice de la ANAF. Am obtinut certificatul digital pe numele meu ,am completat formularul 150 (acesta trebuie semnat de mine sau de Presedinte, sau de mine?:( ) si trebuie mers apoi la ANAF.Multumesc pentru raspuns!
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 02:43, 30 Aprilie 2011
Formularul 150 se semneaza si se stampileaza de catre Presedintele Asociatiei de proprietari . Dvs . depuneti acest formular impreuna cu actul de identitate (original si copie) .Pe langa acestea ,mai depuneti:
- documentul în original şi copie, care atestă calitatea Dvs , a titularului certificatului digital de reprezentant legal Asociatiei de proprietari
- imputernicire notariala din care sa rezulte dreptul Dvs. de a semna declaraţiile fiscale pentru contribuabil, în situaţia în care nu aveti calitatea de reprezentant legal al Asociatiei

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificatul digital calificat pentru semnatura electronica. obtinere. etape. - atentie! din 1 iulie 2011 declaratia 112 se depune doar online! Valentin_buzau Valentin_buzau [b]Certificatul digital calificat pentru semnatura electronica. Obtinere. Etape. - Atentie! Din 1 iulie 2011 Declaratia 112 se depune doar ONLINE! ... (vezi toată discuția)
Semnatura electronica margele margele Am o Intreprindere Individuala si am achizitionat un certificat digital pe numele meu. Cand depun formularul 150 la ANAF imi trebuie si de la Reg. Com. un ... (vezi toată discuția)
Nu pot depune online declarația 390 fără semnătură digitală. există posibilitatea să o pot depune la ghișeu? doblor doblor Buna ziua! In urma cu 2 luni am infiintat un PFA cu activitatea principala de Consultanta in IT (CAEN 6202). Luna trecuta m-am inregistrat in ROI pentru ca ... (vezi toată discuția)