buna ziua am si eu o nelamurire si va rog dak ma puteti indruma !..In urma unui accident de munca pe care bineinteles angajatorul nu a vrut sa-l sesiseze la itm ,,mi s-a dat 3 zile de concediu medical ,,, la sf saptamanii am fost anuntat ca am fost concediat ! la angajare am fost pus sa semnez o hartie in alb ca fiind demisia in alb fara data ..nu stiam ce urmari poate avea aceasta si am semnat . la spital mi se cerea adeverinta de salariat ,,iar cei de la munk nu-mi dadeau ,,asa ca am fost nevoit sa-mi schimb bandajele singur acasa . dupa terminarea concediului medical ,,am facut sesizare la itm ,,si s-a facut o anketa au primit amenzi,,ce-l putin asa sustine angajatorul ,, dar acum ,dupa 1 luna de la accident aflu ca se va mai face o ancheta ... dc ?? am inteles ca se face cu reconstituire si cu ink un rand de declaratii ,,, dc se face acest lucu ,,si eu ca persoana care am sesizat itm-ul ,,pot avea consecinte ?? in urma actiunii mele ?? credeti ca acum ca revenire la ancheta ar trebui sa-mi angajez un avocat ?? multumesc si sper sa primesc un raspuns cat mai favorabil :(
Cel mai recent răspuns:
ContSters202478 , utilizator
12:40, 28 Aprilie 2011