Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

PROBLEME IN URMA SESIZARII UNUI ACIDENT DE MUNCA ?

buna ziua am si eu o nelamurire si va rog dak ma puteti indruma !..In urma unui accident de munca pe care bineinteles angajatorul nu a vrut sa-l sesiseze la itm ,,mi s-a dat 3 zile de concediu medical ,,, la sf saptamanii am fost anuntat ca am fost concediat ! la angajare am fost pus sa semnez o hartie in alb ca fiind demisia in alb fara data ..nu stiam ce urmari poate avea aceasta si am semnat . la spital mi se cerea adeverinta de salariat ,,iar cei de la munk nu-mi dadeau ,,asa ca am fost nevoit sa-mi schimb bandajele singur acasa . dupa terminarea concediului medical ,,am facut sesizare la itm ,,si s-a facut o anketa au primit amenzi,,ce-l putin asa sustine angajatorul ,, dar acum ,dupa 1 luna de la accident aflu ca se va mai face o ancheta ... dc ?? am inteles ca se face cu reconstituire si cu ink un rand de declaratii ,,, dc se face acest lucu ,,si eu ca persoana care am sesizat itm-ul ,,pot avea consecinte ?? in urma actiunii mele ?? credeti ca acum ca revenire la ancheta ar trebui sa-mi angajez un avocat ?? multumesc si sper sa primesc un raspuns cat mai favorabil :(
Cel mai recent răspuns: ContSters202478 , utilizator 12:40, 28 Aprilie 2011
cine face ancheta?

faptul ca ati semnat in alb si nu stiti nici ce ati semnat le da posibilitatea sa scrie orice, iar dvs. nu puteti face mare lucru.
se pare ca sunt multe nereguli in firma aia si puteati sa aveti sanse la despagurbiri mari...e clar ca le este foarte teama de accidentele de munca...consultati un avocat sa vada ce se mai poate face la cazul concret.
exista posibilitatea sa va pot trimite pe privat sesizarea care am facut-o la itm pt a intelege mai exact despre ce este vorba si eventual sa ma puteti indruma mai bine ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor, va rog! simosimo simosimo \"In data de 9 februarie, in drum spre locul de munca am alunecat pe gheata si m-am ales cu entorsa. Pentru ca eram aproape de locul de munca am facut un efort ... (vezi toată discuția)
Neplata salariilor la timp danutu85 danutu85 Buna ziua. Am si eu o rugaminte sa ma indrume si pe mine ce sa fac. Sunt angajat de 2 ani la o firma care lucreaza in colaborare cu o firma mare de cablu. In ... (vezi toată discuția)
Accident la locul de munca stefan253 stefan253 Buna ziua am suferit o accidentare la locul de munca fracturandumi peroneul,acum trebuie sa stau 6-7 saptamani in pat.Accidentul sa intamplat la locul de munca ... (vezi toată discuția)