am acte care dovesc ca tot ce este in casa este cumparat de mine iar casa sa dobindit anul trecut prin uzucapiune si mai avem mai o locuinta dar nu pot dovedi ca a fost cumparata cat am fost inpreuna dar el acuma 2 ani a parasit locuinta si sa mutat cu altcineva si in 2010 luna decembria sa reintors in imobil si nu stiu ce as putea face pentru ca ne terorizeaza psihic si mai nou i vine in locuinta bineinteles sa faca scandal si domnisoara cu care este acuma sa zicem intr-o relatie de vreo 3 ani cea ce le face rau si la copii si nu stiu ce sa fac
incercati pe cale amiabila sa va intelegeti in sensul sa ramaneti dvs intr-o casa cu cei mici si dansul cu domnisoara in cealalta.
in concubinaj, actele vb. ce e pe numele dvs e al dvs ce e al lui in acte, raman ale lui. pt a avea un drept de creanta, investitiile trebuie sa le dovediti cu acte, pe care spuneti ca le aveti, insa nu puteti obtine despagubiri cat sa va luati o casuta cat de mica, de aia zic, macar pana mai cresc copiii sau pana aveti unde sa va mutati macar cu chirie, sa ajungeti la o intelegere.