avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 808 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii contract prestari servicii
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

contract prestari servicii

in anul 2010,am lucrat cu contract de prestari servicii la aceeasi firma in 2 perioade:februarie martie si noiembrie. de curand,am primit declaratia de venit unde nu e specificata decat prima perioada,a doua lipsind.mentionez ca in ambele dati am semnat cu patronul un contract de prestari servicii pt care mi-am primit banii.asta inseamna ca perioada aceea am lucrat la negru?poate sa mi se intample ceva daca patronul nu a declarat contractul si nu a platit darile la stat?multumesc
Cel mai recent răspuns: Diana Ionela Timoscov , Contabil 23:12, 4 Mai 2011
Mai clar care sunt perioadele?
Aţi avut contract de prestări servicii deci nu aţi fost angajată?
prima perioada:1februarie-15 martie 2010,a2a perioada;1nov-30 nov 2010.am fost angajata cu contract de prestari servicii sau eu asta am semnat si prima si a2a oara(era un job in afara jobului meu de baza)
Trebuie să mergeţi să discutaţi cu patronul firmei în cauză. Cred că este cea mai bună soluţie.Dar dacă aţi lucrat la aceeaşi firmă vi se eliberează doar o fişă fiscală 2 unde trebuie să figureze veniturile realizate. Nu aş crede că vă întocmeşte 2 fişe fiscale diferite aferente celor 2 perioade lucrate. Să urmariţi dacă pe fişa fiscală primită nu sunt cumulate veniturile pe cele 2 perioade.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cartea de munca crisnice crisnice buna ziua ! am si eu o mica,mare problema. in august 2008 m-am angajat la o societate,am semnat contract individual de munca,am primit o copie a cim ... (vezi toată discuția)
Angajare persoana in pensie de boala mihaeladumse mihaeladumse Buna ziua, As dori sa stiu daca o persoana aflata in pensie de boala de aproximativ 3 ani se poate angaja cu prestari servicii la o firma, bineinteles fara ... (vezi toată discuția)
Proba impotriva angajatorului ina_enache ina_enache Recent am aflat ca in ultimele luni am lucrat la negru, angajatorul nedorind sa-mi elibereze fise fiscale, adeverinte si alte documente folosind diferite ... (vezi toată discuția)