avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 147 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Taxa de timbru executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Taxa de timbru executare silita

Am cinci B.O. investite cu formula executorie.Am inteles ca pentru incuviintarea executarii silite de catre instanta de judecata se achita o taxa timbru judiciar de 10 lei si timbru judiciar de 0,30 lei, iar pentru executor se achita o taxa timbru judiciar de 4 lei si timbru judiciar de 0,15 lei.
Intrebarea este daca aceste taxe le platesc pt. fiecare B.O. in parte sau pt. toate 5,avand in vedere faptul ca se face un singur dosar??

Alte discuții în legătură

Incuviintare executare silita - taxa timbru etta etta Am o nelamurire referitoare la taxele de timbru pe care trebuie sa le achitam pentru punerea in executare a titlurilor executorii. Avand in vedere ... (vezi toată discuția)
Taxa timbru-investire b.o ContSters154162 ContSters154162 Pentru investirea cu formula executorie a unui Bilet la Ordin cat este taxa de timbru? Multumesc.:D (vezi toată discuția)
Taxa judiciara de timbru clau1980 clau1980 Am doua B.O. emise la o factura si as vrea sa stiu daca pot depune o singura actiune si care este taxa judiciara de timbru pt. investire a B.O. cu formula ... (vezi toată discuția)