avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 208 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Furt din curtea unei scoli, noaptea
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Furt din curtea unei scoli, noaptea

Buna ziua , am si eu cateva intrebari:Un prieten de-al meu a furat din curtea unei scoli, niste "ciorapi" sa-i spunem asa , in acea curte sunt camere de supravegheat, el s-a dus cu masina , daca pe camera se vede numaru` masinii ? se poate sa-l salte politia ? sau inregistrarile video se pot folosi impotriva acestuia ? multumesc
Cel mai recent răspuns: Ionut888 , utilizator 20:17, 5 Mai 2011
Ciorapi din curtea scolii?ciudat.
Da, imaginile de pe camere se pot folosi ca probe .Chiar daca nu se vede si prietenul dvs. ci doar masina si nr. ei, tot se poate afla cine a fost acolo.
Nu cred ca sunt tocmai ciorapi , nu stim care este valoarea bunurilor sustrase("ciorapi" sau "izmene").
Acestea despre faceti vorbire , in masura in care sunt concludente , pot constitui probe pentru incriminarea respectivei persoane , sub aspectul infractiunii de furt sau furt calificat , in functie de modul ,locul , ora si conditiile in care a avut loc sustragerea.
Dati mai multe amanunte cu privire la fapta , la numarul de persoane participante , la parioada din zi in care a avut loc aceasta , eventual , cu privire la valoarea prejudiciului.
Au fost 3 , si el a fost cu masina , valoarea este in jur de 500 Ron.Furtul a avut loc noaptea dupa ora 12:00.astept raspuns.multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt fara constatare politie ContSters378642 ContSters378642 am facut o mare tampenie saptamana trecuta intr-un supermarket din germania, in cabina de proba mi-a venit stralucita idee sa pun in geanta cateva din ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! mama mea are un frate, iar părinții lor nu mai ... cyp80myr cyp80myr Bună ziua! Mama mea are un frate, iar părinții lor nu mai sunt în viață! După moartea bunicului meu(2005), bunica împreună cu fratele i-au cedat mamei ... (vezi toată discuția)
Furt ddx ddx Este vreun avocat online? (vezi toată discuția)