Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Prevederi ale programului de reabilitare termica

Buna seara!

Blocul nostru a intrat in programul de reabilitare termica,prin urmare toate geamurile au fost schimbate si toate balcoanele inchise.....mai putin al nostru.Nu am optat pt inchiderea balconului pt ca nu suport spatiile inchise.In aceasta seara am fost anuntata de catre administrator ca am obligatia sa-mi inchid si eu balconul.Intrebarea mea este daca exista vreun temei legal in baza caruia sa fiu obligata la acest lucru.Multumesc.
Ultima modificare: Sâmbătă, 7 Mai 2011
C_Adina, utilizator
Cel mai recent răspuns: C_Adina , utilizator 22:59, 7 Mai 2011
www.avocatnet.ro/content/for...
www.avocatnet.ro/content/art...
www.avocatnet.ro/content/con...
Solicitati presedintelui de asociatie precizari referitor la negocierile convenite pentru reabilitare,respectiv ce anume componente din partea comuna urmeaza a fi inlocuite
Ultima modificare: Sâmbătă, 7 Mai 2011
goe_07, utilizator
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchidere balcon cu termopan spartacus2012 spartacus2012 Buna seara.As dori sa inchid jumatate din balconul apartamentului meu cu geam de tip termopan.Am nevoie de autorizatie de construire de la primarie ? Va rog ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. va rog să-mi comunicați dacă în lucrările de ... MihailGO MihailGO Bună ziua. Va rog să-mi comunicați dacă în lucrările de reabilitare termica a blocurilor de locuințe întra și schimbarea/ înlocuirea suprafeței ... (vezi toată discuția)
Reabilitare termica si demolare PaulAvram PaulAvram Buna seara! Am o întrebare, zic eu destul de simpla. Saptamana aceasta, blocul in care locuiesc a intrat in reabilitare termica. Astazi am fost sunat de ... (vezi toată discuția)