avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 589 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Subventia de 176 euro la hectar
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Subventia de 176 euro la hectar

Cine stie cum se incaseaza subventia pentru hectarul de teren agricol?
Unde se depune cererea? Se primeste chiar daca pamantul e lucrat sau nu?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: liamic43 , utilizator 16:42, 10 Mai 2011
Cereti mai multe informatii la APIA
Fermierii care vor sa beneficieze de subventii europene trebuie sa depuna la APIA cerere de plata pana la data de 16 martie. Celor care intarzie li se vor aplica penalitati de 1% pe zi, iar cererile depuse dupa 11 iunie nu mai sunt acceptate.

„Pentru a beneficia de sprijinul financiar pe suprafata, fermierii trebuie sa depuna la Centrele APIA, in intervalul 1 martie - 16 mai 2011, o singura cerere de plata. Pentru depunerea cererilor de plata incepand cu data de 17 mai, se vor aplica penalitati de 1% pentru fiecare zi lucratoare de intarziere. Dupa data de 11 iunie 2011, cererea de sprijin nu mai este admisa la calcul”, potrivit responsabililor Agentiei de Plati si Interventie pentru Agricultura

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

15 mai – termenul limita pentru depunerea cererilor de sprijin la apia fara aplicarea de penalizari Daniela Bolog Daniela Bolog 10 mai 2013 Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA) a anuntat ca termenul limita pentru depunerea cererilor de sprijin pe suprafata ... (vezi toată discuția)
Apia-campania de primire a cererilor de platã Daniela Bolog Daniela Bolog APIA demarează joi, 1 martie 2012, Campania de primire a cererilor de plată pentru schemele/măsurile de sprijin pe suprafaţă. Pentru a beneficia de ... (vezi toată discuția)
Azi se dã startul depunerii cererilor de subvenție pe suprafațã! Daniela Bolog Daniela Bolog Începând de azi, 3 martie 2014 și până pe 15 mai inclusiv, fermierii români pot depune cererile de sprijin pe suprafaţă aferente anului 2014, ... (vezi toată discuția)