avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 247 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... DOUA JOBURI A CATE 8 ORE
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

DOUA JOBURI A CATE 8 ORE

CONFORM NOULUI COD AL MUNCII SE POATE CA CINEVA SA AIBA DOUA JOBURI A CATE 8 ORE?
Cel mai recent răspuns: carmen.balan1967@yahoo.com , utilizator 11:20, 18 Mai 2011
Da, se poate.

"Art. 35. [cumulul de functii]
(1) Orice salariat are dreptul de a munci la angajatori diferiti sau la acelasi angajator, in baza unor contracte individuale de munca, beneficiind de salariul corespunzator pentru fiecare dintre acestea.
(2) Fac exceptie de la prevederile alin. (1) situatiile in care prin lege sunt prevazute incompatibilitati pentru cumulul unor functii.
(3) Abrogat. "
Va multumesc frumos.
Lucrez intr-un proiect european, iar in luna februarie a.c. angajatorul ne-a cerut sa dam declaratie notariala in care sa specificam daca mai avem un loc de munca.El zicea ca nu ai voie sa lucrezi mai mult de 12 ore. Acum as avea posibilitatea sa mai lucrez intr-un proiect. Ce va trebui sa fac?
Precizarea intervalului orar in care i-si desfasoara activitatea este interesant - avand in vedere ca ziua are 24 h ......

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

2 contracte de munca in aceeasi institutie aetnip aetnip Lucrez ca si cadru didactic auxiliar, norma 8 ore/zi. Pot in timpul programului de lucru (in cele 8 ore, adica in acelasi timp) sa predau si la clasa ca ... (vezi toată discuția)
Bugetar pot lucra peste program cu contract de munca cu timp partial mirela.onciu mirela.onciu Sunt bugetar si as dori sa ajut sotia in I.I. pe care o detine. Ma poate angaja, sau pot colabora, in ce conditii? Ce trebuie sa fac in acest sens ... (vezi toată discuția)
Contract de munca cu timp partial Florentina0304 Florentina0304 buna, am o nelamurire cu privire la contractele de munca: sunt amgajata cu norma intreaga de 8ore/zi la o firma si as mai vrea sa ma angajez si intr-un alt ... (vezi toată discuția)