avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 560 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Creanta banca
Discuție deschisă în Executare silită

Creanta banca

Buna ziua!As avea o nelamurire:am o restanta la o banca de 1540 de lei pe care trebuie sa o achit pana la sfarsitul lunii,daca nu reusesc sa o achit mi s-a spus ca dosarul va fi trimis catre un executor silit.Ce se va intampla atunci?Care vor fi cheltuielile pe care trebuie sa le achit pt executor?
Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: ContSters22096 , utilizator 17:21, 18 Mai 2011
onorariul executorului (poate sa ajunga la 10% din debit), cheltuieli de executare (care pot varia in functie de madalitatile de executare la care se va recurge)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Datorie banca elenutza_12 elenutza_12 Buna ziua, Am o datorie restanta la banca de vreo 3 ani (de cand sunt in concediu crestere copil) pe care vreau sa o lichidez (va face sotul un credit). ... (vezi toată discuția)
Costuri executare silita robertsega32 robertsega32 Care ar fi costurile executarii silite, pentru debitor, la suma de 250 milioane? Nu reusesc sa gasesc nicaieri. Va multumesc. (vezi toată discuția)
Dobanda la firmele de recuperare apop77 apop77 am avut un credit la X banca din 2005,de 14 400 lei,facut pentru altcineva,dar pe numele meu,respectiva nu a platit decat vreo 8 rate,in 2008,am primit acasa ... (vezi toată discuția)