Buna ziua,
Imi poate spune cineva care sunt obligatiile unei firme cu 109 salariati din punctul de vedere al SSM?
in momentul de fata firma nu are nici comitetul de sanatate si securitate in munca si apoi s-au tot schimbat conditiile legii.
Cred ca mai intai ar trebui sa desemnati o persoana si sa o trimiteti la cursuri SSM, acolo va face cunostinta cu tot ce este legat de SSM. Este indicat ca acea persoana sa aiba studii tehnice, se pricepe mai bine, in rest ce sa zic sunt multi salariati si sunt multe de facut!
Avem un salariat responsabil SSm cu cursurile efectuate, insa acum mai este angajat doar cu o ora...si asta vad ca deja e o problema. Nu exista posibilitatea de a mari timpul de lucru...asadar trebuie sa se nominalizeze o alta persoana, de fapt 3 avand in vedere numarul tottal al angajatilor....
Mi se pare ca pana in iulie acea persoana poate face cu contract de 2 ore pe luna dar daca vi se pare greu incheiati contract cu o firma care va face o mare partye din treburi si va si indruma in cadrul firmei cu ce e de facut. Cursuri peste cursuri se cer acum si pt. PSI si HR. Se autorizeaza unii si apelam la ei ...=D>
Ssm si psi
dmanisor
Buna ziua,
In cazul unui SRL care are 12 angajati si are activitate tehnica, care sunt variantele de rezolvare a activitatilor de SSM si PSI daca ... (vezi toată discuția)