avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 227 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Amenda de circulatie
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Amenda de circulatie

Ce se poate intampla daca nu platesc o amenda de cirulatie pentru depasirea cu 50km/h a vtiezei legale in localitate?As putea sa mai fac o contestatie daca am fost inregistrat cu aparatul radar?
Cel mai recent răspuns: Marcel Mihalache , Avocat 19:33, 20 Mai 2011
Contestatie puteti face oricum daca sunteti in termenul de 15 zile, numai ca trebuie sa mai si dovediti ca PV este nelegal sau netemeinic.
Pe PV trebuie trecuta seria aparatului radar, nr. masinii pe care a fost montat, in instanta trebuiesc aduse fotografiile aparatului cu imaginea clara a nr. dvs. de inmatriculare, etc.
Luati legatura cu un avocat, stie ce are de facut.
Daca nu platiti amenda, va fi inregistrata la finante sectia taxe si impozite drept creanta bugetara neachitata, si vor incerca cei de la fisc s-o recupereze.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amplasare radare pe diverse masini OROSZ ANDREI OROSZ ANDREI pot fi amplasate radare pe alte masini decat cele cunoscute traditionale ale politiei? (vezi toată discuția)
Contestatie radar ; problema cu data buletinului metrologic pt aparatul radar andreeamarinela andreeamarinela 1.pe scurt: am fost surprinsa in localitate cu 104 km/h, am facut contestatie, am primit intampinare de la ipj cu 4 fotografii. primele 2 fotografii sunt cu ... (vezi toată discuția)
Proces verbal radar cu date insuficiente ContSters207277 ContSters207277 Buna ziua ! Am fost amendat pt. depasirea vitezei in localitate, respectiv 65/70 km/h. agentul care a intocmit pv nu s-a legitimat, nu avea nici insigna cu nr. ... (vezi toată discuția)