se considera ca abia acum m-am angajat la ei si e posibil sa am probleme in a le spune ca sunt insarcinata?
In mod normal nu ar trebui sa aveti probleme in a va anunta (in scris si cu dovada medicala) starea de graviditate.
Chiar daca o sa le spun in scris,au dreptul sa ma concedieze?Chiar la cateva zile de la angajare?Sau sa ma acuze ca am stiut si am tacut doar pentru a nu risca locul de munca?
Poate dispune concedierea pentru alte motive (restructurare post).Nu va poate acuza de "ascundere" decat in situatia in care, la angajare, v-a cerut sa declarati acest lucru, avand in vedere conditiile concrete de munca in care trebuie sa va desfasurati activitatea.
M-am angajat in 25.10.2010....urmand sa inceteze...in data de 19.05.2011 cu incepere a cim din data de 23.05.2011...asta,daca de la locul anterior de munca am incheiat cim in data de 12.09.2010 si contractul cu firma de recrutare l-am facut in 25.10.2010 se considera continuitate?
Cam incurcata expunerea, de ex.: "M-am angajat in 25.10.2010" in raport cu "daca de la locul anterior de munca am incheiat cim in data de 12.09.2010 si contractul cu firma de recrutare l-am facut in 25.10.2010".
Durata activitatii este perioada dintre data incheierii unui contrat si data incetarii acestuia. Intre doua contracte poate sa exista sau nu perioada neacoperita (zile, luni sau ani). Puteti constata asta studiind contractele incheiate.