avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 361 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Securitatea si sanatatea in munca si Situatii de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Securitatea si sanatatea in munca si Situatii de urgenta

Sumtem o firma mica de apartament 5 angajati cu contract de munca .Mai trebuie sa intocmim :instructiuni ssm;tematica ssm;tematica tessa;tematica su....etc . si altele mai departe
Cel mai recent răspuns: - Elibet , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 20:54, 25 Mai 2011
da, sunt obligatorii, indiferent de nr de angajati.
In domeniul ssm - angajatorul isi poate asuma raspunderea in domeniul SSM, efetuand cursul de 40h - vezi HG1425/2006 modif prin HG955/2010 (efectuand astfel instructajele si documentele interne) dar pentru evaluarea riscurilor de accidentare si imbolnavire profesionala, trebuie sa contactati fie un evaluator de risc (care a efectuat cursul de 180h SSM).
In domeniul situatiilor de urgenta - Legea 307/2006 si Ordinul 163/2007 -, poate intocmi angajatorul toata documentia necesara + sa achizitionati mijloace de prima interventie in caz de incendiu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Documentatie si instructaj protectia muncii andrei2005 andrei2005 Buna ziua, Oare cine ar putea sa ma ajute cu niste informatii privind documentatia si frecventa instructajelor de protectia muncii? Concret, este vorba de o ... (vezi toată discuția)
Instructaj protectia muncii tedissprest tedissprest In cazul unei microintreprinderi cu 1 sau 2 angajati,instructajul de protectie a muncii pentru angajati poate fi facut de administratorul firmei sau e ... (vezi toată discuția)
Ssm si psi ALEXANDRU - ADRIAN MIU ALEXANDRU - ADRIAN MIU Va rog sa ma ajutati elaborarea unui Regulament SSM si PSI pe scoala Va multumesc (vezi toată discuția)