avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 190 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Conducere autovehicul cu numar fals
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Conducere autovehicul cu numar fals

Buna , in data de 24.05.2011 am fost oprit de politia de frontiera si mi sau ridicat numerele ptr ca erau expirate si false (deoarece nevasta mea se afla in luna a opta si avea dureri iar eu avand 2 masini una inmatriculata dar cu motorul stricat si alta cu numere rosii expirate ambele fiind acelasi model am luat numerele de pe cea cu motorul spart si le-am pus pe cea cu numere rosii expirate de cateva zile si am plecat la spital.La intoarcerea de la spital la amiaza ma oprit politia de frontiera si mia intocmit proces verbal de ridicare obiecte si inscrisuri: - 2 Placute cu numere inmatriculare;-autorizatie de circulatie provizorie expirata ; contract de vanzare cumparare,certificat de inmatriculare german al masini,a venit si cineva de la politia rutiera care mia ridicat permisul de conducere si mia dat o dovada in care scrie ca , conduceam un autovehicul cu numere false cele originale fiind expirate.Mentionez ca niciodata nu am avut cazier patat sau probleme cu legea,nu am avut la circulatie nici macar un punct sau amenda.Am inteles ca mi se va face dosar penal si ca deoarece am colaborat cu autoritatile si au vazut ca veneam cu nevasta de la spital si e insarcinata sar putea sa scap cu o amenda administrativa si permisul luat 3-4 luni.As vrea sa va rog sa imi spuneti ce as putea patii in cel mai bun caz si ce as putea patii in cel mai rau caz,si care vor fi etapele urmatoare.Va multumesc anticipat































































Cel mai recent răspuns: ContSters71920 , utilizator 06:01, 25 Mai 2011
in cazul dv. cel mai bun lucru este sa cooperati cu organele de ancheta, aratind clar, conditiile si imprejurarile care v-au determinat sa actionati asa cum ati postat. cel mai bun lucru ce se poate intimpla este o amenda administrativa si cel mai rau este pedeapsa inchisorii cu suspendare.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Numere expirate ALEXDUMI ALEXDUMI Hristos a inviat! Stimati utilizatori si avocati.Tatal meu a luat nr. rosii pentru o masina inmatriculata in Italia.In urmatoarea luna a platit din nou ... (vezi toată discuția)
Ce sa fac. ? ma ajuta cineva... Alexandru Vreme Alexandru Vreme Astazi la un punct de frontiera. Am trecut cu o masina cu placute rosii exipirate fara sa stiu. Politia de frontiera. Mea spus ca e dostar penal. Si meau luat ... (vezi toată discuția)
Circulatie cu numere false cu masina neinmatriculata nciuncanu nciuncanu buna ziua am condus o masina adusa de dincolo si mi au expirat nr si am pus alte nr rosi de pe alta masina a mea dar expirate si ma oprit politia si mi a facut ... (vezi toată discuția)