avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 600 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... CHELTUIELE DE BLOC NEPLATITE SI MOBILA ECC. FURATE
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

CHELTUIELE DE BLOC NEPLATITE SI MOBILA ECC. FURATE

BUNA ZIUA, AM DIVENIT PROPRIETAR CU COTA 1/2 DE UN APARTAMENT, PRIN SINTINTA DE TRIBUNAL ARAD IN OCTOMBRIE 2010.
IN APARTAMENT ERAU CA CHIRIASI (CU CONTRACT DE COMODAT) DOUA
PERSOANE PRIETENI DE FOSTA MEA CONCUBINA.
DUPA O PLINGEREA DE TULBURAREA DE POSESIA, AM REUSIT CA IN DATA
25 MARTIE 2011 SA AM CHEIE DE LA APARTAMENT SI SA INTRU.
DAR: CHIRIASI NU A PLATIT CHELTUIELE DE BLOC, INCALZIRE ECC. DE DOI LUNE, SI APARTAMENT ESTE GOLIT DE MOBILA, SCULE DE BIROU, TOT.
INTREBARE:
- PENTRU FURT DE CE A DISPARUT, TREBUIE SA FAC PLINGERE IMPOTRIVA
FOSTA CONCUBINA MEA, SAU SI CINE A LOCUIT ACOLO??
- PENTRU CHELTUIELE DE BLOC, SUNT RESPONSABIL IEU SI TREBUIE SA PLATESC IEU??
MULTUMESC FRUMUOS. PICCOLI
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:27, 27 Mai 2011
1-Pentru disparitia bunurilor daca detineti documente ,martori care sa demonstreze ca bunurile le-ati detinut cu titlu de proprietate,formulati plangere la politie impotriva persoanelor pe care le suspectati ca le-au sustras
2-Asociatia de proprietari cu scopul recuperarii debitului acumulat va demara procedura de recuperare,aplicand prevederile art 50 si 51 din L nr 230/2007
Proprietarul este raspunzator pentru restantele acumulate la intretinere
Pentru a preintampina situatii neplacute este de preferat sa achitati debitul,pentru ca daca se demareaza procedura de solutionare in instanta,exista posibilitatea sa fiti obligat la plata suplimentara si de alte cheltuieli
BUNA SEARA DOMNUL.
DEC IEU AM INTRAT IN POSESIA DE COTA PARTE DE APARTAMENT IN 25/3/2011 SI SUNT SI IEU RESPONSABIL PENTRU CINE A FOST INAUNTRU FARA VOINTA MEA?? (A TREBUI SA FAC O PLINGEREA LA POLITIA SA AM VRUT SA INTRU!!)
MERCI
Cine figureaza in evidentele asociatiei de proprietari drept proprietar al apartamentului?
Nu are relevanta cine a locuit in apartament-cu sau fara asentimentul proprietarului;obligat sa achite intretinerea este proprietarul de drept
depuneti plangere penala impotriva chiriasilor. insa ar trebui sa aveti un proces verbal de predare al locuintei cu bunurile chiriasilor. e obligatia dvs si a fostei concubine sa achitati plata facturilor restante la bloc.
ESTE O PLINGEREA PENALA?? CU CE MOTIVATIA??
NU A VRUT SE SEMNEASE PROCES VERBAL DE PRIMIRE CHEIELE, AM
MARTORI, DAR NU SEMNATURA IEI!!
MERCI

Alte discuții în legătură

Cheltuiele de bloc Giuliano Piccoli Giuliano Piccoli DEJA V-AM DERANJAT CU PROBLEMELE MELE DE CHELTUIELE DE BLOC, DAR, CRED CA NU AM ESPLICAT BINE PROBLEMA RESPECTIV: PRIN HOTARIREA JUDECATOREASCA SUN PROPRIETAR ... (vezi toată discuția)
Cheltuiele de bloc in proprietate in comune Giuliano Piccoli Giuliano Piccoli Buna ziua, sunt proprietar in cota parte 1/2 de un apartament. In apartament respectiv, momentan, nu lociueste niman, dar ceva cheltuiele sunt la fel. Ca ... (vezi toată discuția)
Tulburarea de posesia si locuinta ?? Giuliano Piccoli Giuliano Piccoli DEJA AM PUS INTREBARE LA VOI CU O APARTAMENT IN COPROPRIETATE INDIVISA CU COTE PARTE DE 1/2 CO FOSTA MEA CONCUBINA. LUNI (PESTE 3 ZILE) AM ACORD CA PRIETENA ... (vezi toată discuția)