avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 585 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... TULBURAREA DE POSESIA SI LOCUINTA ??
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

TULBURAREA DE POSESIA SI LOCUINTA ??

DEJA AM PUS INTREBARE LA VOI CU O APARTAMENT IN COPROPRIETATE INDIVISA CU COTE PARTE DE 1/2 CO FOSTA MEA CONCUBINA.
LUNI (PESTE 3 ZILE) AM ACORD CA PRIETENA IEI CARE ACUM LOCUIESTE ACOLO FARA ACORDUL MEU, MA VA DA CHEIA SI POT SA INTRU SI IEU IN APARTAMENT, UNDE AM DOMICILIO DE 15 ANI.
CAND AM INTRAT, SI ESPLICO LA FEMEIA RESPECTIVA CA CONTRACT DE COMODAT CARE EA ARE CU FOSTA MEA CONCUBINA NU ESTE VALABILE DIN MOTIV CA IEU NU SUNT DE ACORD CA EA LOCIUESTE ACOLO, SI EA AFLA CA SUNT COPROPRIETAR SI EA INDESIDERATA,
POT SA DEPUN O PLINGERE IMPOTRIVA EA PENTRU TULBURARE DE POSESIA SI DE LOCUINTA? SPER CA M-A INTELEGETI, NU SUNT ROMENO
SI M-A ESPRIM CUM POT!!! MERCI
Cel mai recent răspuns: Giuliano Piccoli , utilizator 16:51, 18 Martie 2011
D-le, puteti formula o actiune de esire din indiviziune si o obligati sa va plateasca jumatatea de apartament, sau va obligati D-voastra sa-i platiti sulta corespunzatoare la partea ei, adica 1/2 din cota ce o are.
Si in felul acesta scapati si de ea cat si de impostoarea pe care ea va introdus-o in locuinta. Succes,,#-o:(
v-ati exprimat foarte bine.raspunsul este da, puteti , dar este recomandabil sa va redacteze plangerea un avocat pentru a fi procedural. de asemenea, poate sa gasesc si solutii mai eficiente...in penal cererile sunt solutionate si in 3, 4 ani de zile
MERCI!!!
MERCI!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Locuinta in apartament in coproprietate Giuliano Piccoli Giuliano Piccoli BUNAZIUA, MA INTORC CU O INTREBARE DE CE AM ASCULTAT OPINIE DIFERITE: AM CASTIGAT IN ISTANZA LA COPROPRIETATE 50% IEU SI 50% FOSTA CONCUBINA MEA, DE UN ... (vezi toată discuția)
Locuinta in apartament in coproprietate Giuliano Piccoli Giuliano Piccoli Am 50% din proprietate din o apartament (prin hotarirea judecatoresta, confirmata ed irevocabile), de la care am fost inchis afara de 15 lune de fosta ... (vezi toată discuția)
Cheltuiele de bloc neplatite si mobila ecc. furate Giuliano Piccoli Giuliano Piccoli BUNA ZIUA, AM DIVENIT PROPRIETAR CU COTA 1/2 DE UN APARTAMENT, PRIN SINTINTA DE TRIBUNAL ARAD IN OCTOMBRIE 2010. IN APARTAMENT ERAU CA CHIRIASI (CU CONTRACT ... (vezi toată discuția)