avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 192 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Traduceri Bibliografie examen limba englezã, domeniul juridic
Discuție deschisă în Traduceri

Bibliografie examen limba englezã, domeniul juridic

Buna ziua, poate cineva sa imi dea o bibliografie pentru pregatire in vederea examenului de traducator stiinte juridice EN la CPPC? astept pe adresa de mail mlipoveschi@yahoo.com.
Multumesc anticipat!!!
Cel mai recent răspuns: Laura Ciobeica , moderator 13:35, 29 Mai 2011
Pentru participarea în cadrul examenului în vederea obţinerii certificatului de traducător în şi din limbi străine, nu este necesară parcurgerea unei anumite bibliografii dupa cum se mentioneaza pe site-ul CPPC.
Pentru a va face o idee, una din colegele de pe forum a postat un subiect aici: www.avocatnet.ro/content/for...
Poate fi de interes si acest link: www.avocatnet.ro/content/for...
Multa bafta!
:luck:
L.C.
Ultima modificare: Duminică, 29 Mai 2011
Laura Ciobeica, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Examen traducãtor - utilizarea dictionarelor bilingve tiparite si sugestii subiecte examen osieriuoana osieriuoana buna ziua! m-am hotarat de curand sa dau examenul de traducator engleza/italiana la MCC si multe informatii le-am gasit pe acest forum dar as avea o ... (vezi toată discuția)
Certificat traducãtor - examen limba francezã ysaraisa ysaraisa Buna ziua, ma poate ajuta cineva cu exemple de subiecte pentru obtinerea certificatului de traducator autorizat in limba franceza? eu am obtinut DALF-ul ... (vezi toată discuția)
Pregatire examen limbã strainã mariana21 mariana21 Bun gasit tuturor, as dori un sfat despre preagtirea pentru examenul de limba straina, respectiv de limba italiana, desi cred ca tipologia poate fi ... (vezi toată discuția)