avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 897 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Recuperare fonduri firma din Geneva
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Recuperare fonduri firma din Geneva

Mai multe persoane au fost estorcate de fonduri de o firma de brokeraj din Elvatia-Geneva. Firma acum este anchetata penal. Numarul de persoane identificate din Romania care au investit la aceasta firma este de 75 suma totala investita de aceste persoane este de 650000 EURO. Se poate reclama la politia din Elvetia pentru un proces penal, dar s-a comunicat ca pentru obtinerea unor compensatii este necesar un proces civil. S-a raspuns ca " Pentru a face acest lucru, aveţi nevoie pentru a angaja un avocat cu sediul în Geneva şi depună documentele. Un proces de clasa-acţiune este posibilă "
Intrebare :
- Ce inseamna . Un proces de clasa-acţiune este posibilă
- Aveti cunostinta de un avocat cu sediul in Geneva care sa ne reprezinte
Specific ca exista contracte scrise cu aceasta firma si documente de trimitere a banilor prin banca
Cel mai recent răspuns: Mihai Costache , Avocat 22:50, 1 Iunie 2011
va rog sa ma contactati pe privat in legatura cu aceasta problema. va pot ajuta cu privire la un avocat din Geneva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Achizitionare actiuni sergiu2011 sergiu2011 Buna seara.Vreau sa va spun ca ma bate gandul sa imi cumpar actiuni insa nu prea am informatii de unde as putea sa procur.Am auzit ca exista tot felul de ... (vezi toată discuția)
Arestat în germania Anca DDAVIDESCU Anca DDAVIDESCU Bună ziua! Fratele meu este arestat în Germania de 2 luni ! Nu știm nimic de atunci (am primit doar o înștiințare ca a fost arestat atunci). Acum ... (vezi toată discuția)
Arestat in elvetia maryus_dbo maryus_dbo am un prieten arestat in elvetia,banuiesc ca pentru furt de metale grele.politia din elvetia a contactat familia,dar nu au dat niciun detaliu,au spus doar ca ... (vezi toată discuția)