avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 481 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Arestat în Germania
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Arestat în Germania

Bună ziua! Fratele meu este arestat în Germania de 2 luni ! Nu știm nimic de atunci (am primit doar o înștiințare ca a fost arestat atunci).
Acum intreb:vom ști și noi ,familia,când va fi judecat?
Sau ar trebui sa fac cumva sa iau legătura cu penitenciarul?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 13:41, 25 Ianuarie 2017
Puteti sa ii scrieti, va primi scrisoarea. Sa aveti grija ce scrieti ca le primeste deschise cu acordul procurorului. In perioada de arest, e destul de greu cu comunicarea.
Va puteti programa la vizita, pt asta vb la penitenciar.

În înștiințare scria ca a fost arestat și va fi expulzat (unde nu scria),dar el a stat închis în Elveția o săptămână înainte de a fi prins în Germania...
E posibil sa fie expulzat deja în Elveția fără sa fim și noi anunțati?
Cat durează sa fie anchetat dosarul lui ? Durează mai mult de 3 luni.
Dacă avea avocat din oficiu ar fi luat el legătură cu noi,nu?
Am luat legătura cu un avocat român de acolo și mi-a spus ca e cam târziu acum sa meargă la el sa vadă despre ce este vorba :(
As plăti un avocat sa meargă sa vadă despre ce este vorba ,dar ma gândesc sa nu fie dus în Elveția și sa plătesc degeaba 500/600 de euro
Are avocat din oficiu indiferent unde e, mai aveti rabdare ca va lua intr-un fel sau altul legatura cu dvs, fie el sau avocatul lui.
Va mulțumesc din suflet! Răbdare pana când:(?
E posibil ca el sa fie refuzat avocatul (voit sau nevoit) ?
Mulțumesc
Luati legatura cu penitenciarul, macar sa stiti daca mai e acolo.

Alte discuții în legătură

Contopire pedepse cu inchisoarea ancuta butnaru ancuta butnaru o cunostinta este condamnat intr-un stat ue pentru o fapta infractionala facuta in 2008 de care nu a avut habar pana in 2011 cand ia venit un mandat ... (vezi toată discuția)
Retinut in arest spania Vasilica-Irina Vasilica-Irina 3 baiet locuiesc in spania si cei 3 baieti care au fost chemati cate unu la ore difetite in retinuti la politia spaniola.Pe primul la sunat politia spaniola sa ... (vezi toată discuția)
Arestat in elvetia maryus_dbo maryus_dbo am un prieten arestat in elvetia,banuiesc ca pentru furt de metale grele.politia din elvetia a contactat familia,dar nu au dat niciun detaliu,au spus doar ca ... (vezi toată discuția)