avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Adaugare cod caen nou pe acelasi punct de lucru
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Adaugare cod caen nou pe acelasi punct de lucru

Buna ziua,
Am o firma cu un punct de lucru, si vreau ca in acelasi punct sa mai desfasor inca o activitate, cu intrare separata. Ce acte imi trebuiesc pentru emiterea unui nou certificat constatator? Sau se poate doar adauga un cod caen in plus, fara a fi nevoie de emiterea unuia nou?
Autorizatia de functionare de la primarie o voi plati din nou?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: andora , utilizator 01:46, 7 Iunie 2011
Daca codul CAEN respectiv nu exista in Actul constitutiv trebuie facuta o hotarare a adunarii generale si luat un Certificat constatator nou care sa includa pe langa celelalte coduri si codul nou.
Daca exista deja in Actul constitutiv trebuie luat doar un Certif. constatator nou.
Da, si autorizatiile de la Primarie vor trebui sa cuprinda noul cod si va trebui sa platiti pentru acest lucru.
Va multumesc pentru raspuns! Pentru a obtine un cert. const. nou trebuie sa parcurg un drum destul de lung si nu as vrea sa il parcurg degeaba. Va rog mult daca stiti sa imi spuneti cam ce acte ar trebui sa duc sau pasii pe care trebuie sa-i fac pentru a obtine un cert. const. nou. Eu am sunat si la ei, dar nu m-au lamurit foarte bine.
Va multumesc!
Dupa ce ati depus dosarul intr-o saptamana e gata. Megeti la ei cu vechiul certificat constatator pentru acel punct de lucru, cu titlul de proprietate asupra spatiului sau contract de inchiriere, copie de pe certificatul de inmatriculare al firmei. Acolo la registrul comertului mai completati niste hartii, platiti max 200 lei. Sa aveti stampila la dumneavoastra.
george_neagu a scris:

Dupa ce ati depus dosarul intr-o saptamana e gata. Megeti la ei cu vechiul certificat constatator pentru acel punct de lucru, cu titlul de proprietate asupra spatiului sau contract de inchiriere, copie de pe certificatul de inmatriculare al firmei. Acolo la registrul comertului mai completati niste hartii, platiti max 200 lei. Sa aveti stampila la dumneavoastra.


Nu-i trebuie nici copie dupa certificatul de inmatriculare al firmei si nici dupa acttul de proprietate pentru ca nu infiinteaza nici un punct de lucru mai adauga un cod doar pe certificatul constatator.
Va trebui sa completati la registrul comertului cererea de inregistrare si declaratia de autorizare model 3, in care pe langa activitatile inregistrate pe anteriorul certificat constatator veti inscrie suplimentar si codul/codurile pe care le doriti. Costurile pentru aceasta operatiune este de aproximativ 100 ron si in 5 zile aveti noul certificat constatator de autorizare. Daca nu aveti in actul constitutiv codul/codurile pe care doriti sa le autorizati va trebui sa faceti o hotarare pentru largirea obiectului de activitate si un act constitutiv actualizat. Pentru aceasta a doua varianta costurile de intocmire/redactare acte plus partea de inregistrare in registrul comertului salta peste 500 ron.

Alte discuții în legătură

Adaugare obiecte de activitate - acte necesare vasilemihaela23 vasilemihaela23 Doresc sa mai adaug un obiect de activitate secundar (un nou cod CAEN) la cele 50 de puncte de lucru deja infiintate ale societatii noastre si vreau sa stiu ce ... (vezi toată discuția)
Adaugarea unor coduri caen in actul constitutiv si autorizarea lor la punctul de lucru Flory111 Flory111 Buna ziua, Detin un cabinet de intretinere corporala si cosmetica unde am cod principal de activitate 9604 si secundar 9602. As vrea sa adaug in actul ... (vezi toată discuția)
Completare obiect de activitate bettyna bettyna Buna ziua, Sper ca poate cineva sa ma ajute Firma la care lucrez s-a hotarat sa completeze obiectul de activitate ( sa adauge cateva coduri caen dar care ... (vezi toată discuția)