avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 575 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Adaugare cod caen nou pe acelasi punct de lucru
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Adaugare cod caen nou pe acelasi punct de lucru

Buna ziua,
Am o firma cu un punct de lucru, si vreau ca in acelasi punct sa mai desfasor inca o activitate, cu intrare separata. Ce acte imi trebuiesc pentru emiterea unui nou certificat constatator? Sau se poate doar adauga un cod caen in plus, fara a fi nevoie de emiterea unuia nou?
Autorizatia de functionare de la primarie o voi plati din nou?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: andora , utilizator 01:46, 7 Iunie 2011
nici unul din cei care v-au raspuns nu a mentionat ca primul pas este o hotarare AGA sau hot.asoc.unic de completare a activ. punctului de lucru cu noul cod CAEN
Ia cititi si vedeti ce a scris Cristea Marina?! Va mai mentineti afirmatia? Si daca domnul avea codul CAEN in actul constitutiv si nu-l avea autorizat? Mai era nevoie de hotarare?
imi cer scuze, dar este interpretabil. parerea mea este ca raspunsul corect ar fi fost asa : daca codul nou pe care doriti sa-l adaugati este cuprins in actul constitutiv va trebuie hot.AGA pt.completarea activitatilor la punctul de lucru si in baza ei solicitati mentiunea si un nou certificat constatator de la reg.comertului. in cazul in care codul caen respectiv este cuprins in actul constitutiv, nu este suficient sa ceri alt certificat, in ce baza se face mentiunea de completare a activ.la pc.de lucru?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adaugare obiecte de activitate - acte necesare vasilemihaela23 vasilemihaela23 Doresc sa mai adaug un obiect de activitate secundar (un nou cod CAEN) la cele 50 de puncte de lucru deja infiintate ale societatii noastre si vreau sa stiu ce ... (vezi toată discuția)
Completare obiect de activitate bettyna bettyna Buna ziua, Sper ca poate cineva sa ma ajute Firma la care lucrez s-a hotarat sa completeze obiectul de activitate ( sa adauge cateva coduri caen dar care ... (vezi toată discuția)
Completare obicet activitate dupa recodifcare. ce coduri trec?? adela05 adela05 Buna ziua! Daca am o complatare ob activitate la un SRL care a suferit recodificarea din 2008, dar ultimul act const este din 2007, eu acum trebuie sa trec in ... (vezi toată discuția)