avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 542 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general inchidere punct lucru
Discuție deschisă în Contabilitate în general

inchidere punct lucru

buna seara
O societate doreste sa isi inchida unul dintre punctele de lucru. Imi puteti spune va rog ce formalitati trebuie sa indeplineasca in afara de radierea casei de marcat fiscale?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters202274 , utilizator 21:30, 6 Iunie 2011
O hotarare a adunarii generale de radiere a punctului de lucru si depunerea odata cu hotararea a certificatului constatator pentru acel punct de lucru.(registrul comertului)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratie inchidere punct de lucru srl allyynnutza allyynnutza buna ziua. vreau sa inchid un punct de lucru al unei srl..l-am radiat de la registrul comertului, am predat acolo certificatul constatator original. Ce ... (vezi toată discuția)
Incetare activitate societate comercila mariam69 mariam69 Buna seara, Am o societate comerciala (magazin alimentar) si vreau ca la sfarsitul lunii martie sa-mi inchid activitatea, in luna aprilie voi depune dec 100 ... (vezi toată discuția)
Radiere puncte de lucru ContSters126873 ContSters126873 buna seara .am 3 puncte de lucru care vreau sa le radiez . care sunt costurile si documentele necesare ?? (vezi toată discuția)