avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 174 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Radiere puncte de lucru
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Radiere puncte de lucru

buna seara .am 3 puncte de lucru care vreau sa le radiez . care sunt costurile si documentele necesare ??
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 16:15, 18 Aprilie 2016
Depinde de oras, daca vreti sa o faceti dvs sau un avocat..
Veti depune la registrul comertului hotararea adunarii generale a asociatilor de radiere a punctelor de lucru de la adresele respective in doua exemplare si copii dupa certificatul de inrgistrare firma, copie dupa buletin si certificatul constatator in original primit de la registrul comertului la inregistrarea acelor puncte de lucru. Dupa ce va verifica actele si le depuneti la ei la ghiseu, o sa va si spuna ei cat costa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Aga si anexa la monitor lavynyaa lavynyaa Buna ziua! Va deranjez cu 2 intrebari: 1/ Am depus acte la Registrul Comertului pentru prelungire mandat administrator si prelungire punct de lucru. Mi-a ... (vezi toată discuția)
Inchidere punct de lucru tatianato tatianato Buna ziua! Am si eu nevoie de o informatie.Am inchis punctul de lucru si vreau sa stiu ce demersuri trebuiesc facute. (vezi toată discuția)
Inchidere activitate firma ContSters40598 ContSters40598 Cum trebuie sa procedez pentru a inchide activitatea unei firme (bar si magazin alimentar aflate la sediul sicial al firmei) pe o perioada de 2 ani sa ... (vezi toată discuția)