Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

ce sa fac? nu mai pot intretine copilul

buna ziua,am un copil de 1 an si 7 luni sunt despartita de tatal lui de 6 luni eu stau cu chirie si nu am serviciu.eu si tatal lui nu am fost casatoriti dar a recunoscut copilul,eu acum vreau sa ii dau copilul pt ca nu mai am cu ce sa-l intretin el nu mi-a dat niciun ban de 6 luni de cand am plecat de la el.dar nu vrea sa ia copilul.ce sa fac???
Cel mai recent răspuns: anonim13 , utilizator 14:07, 8 Iunie 2011
O solutie ar fi sa insistati sa va gasiti un serviciu, iar copilul sa il dati la o cresa saptamanala, decat sa il dati unui barbat care nu si-l doreste....
Puteti sa-l actionati in instanta pentru neplata pensiei alimentare.
il actionati in judecata.. ori pt a-i cere pensie de intretinere sa puteti pastra copilul, ori sa cereti sa-i fie lui incredintat. daca niciunul nu-l doreste sau nu-l poate creste, va fi dat in plasament sau la un camin de copii.
Alta variante Fundatia Prietenii copiilor Numar de telefon:
021.315.75.27 (Fix)
ok va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu fostul concubin legate de copil adrianaiubitzica20 adrianaiubitzica20 Buna ziua, Ma numesc adriana si am 20 de ani.Acum 5 ani jumatate am avut o relatie cu un baiat dupa ceva ... (vezi toată discuția)
Ce as putea face?? ingerasu_nimanui ingerasu_nimanui buna ziua...as avea si eu o mare rugamine daca imi ma puteti ajuta cu vre-un sfat sau ceva sa stiu ce as putea face...sunt casatorita de 3 ani jumate si avem ... (vezi toată discuția)
Incredintare copil maria dinca maria dinca Buna ziua. In cazul in care tatal si mama abandoneaza copilul de la varsta de 3 luni,copil care ramane in grija bunicii si in prezent, copilul avand 18 ... (vezi toată discuția)