avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1032 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... demisie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

demisie

Mi-am dat demisia in data de 21 MAI ,am terminat preavizul de 15 zile si nici pina in ziua de azi nu vrea sa-mi plateasca restul de bani [19 zile lucratoare];contractul de munca l-am semnat in luna Ianuarie; ce-i de facut?:(
Ultima modificare: Sâmbătă, 11 Iunie 2011
samo, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:47, 13 Iunie 2011
dupa cum se vede nimc....eu astept de 1 an o rezolvare a situatiei...am castigat in instanta...am fost la executor....nu au ce-i lua firmei...am de recuperat 4500 lei la care s-au mai adaugat 500 avocat 750 executor + alte cheltuieli...si astept dupa cum am spus de 1 an....nimeni nu face nimic....si nimeni nu stie nimic...poate sa mai cheltui ceva bani....asta e tara tuturor posibilitatilor....nu mai am nici o speranta...in schimb angajatorul lucreaza pe alta firma...administratorul de la data respectiva nu are nici o raspundere...in felul acesta mai poti lucra la alte 5000 de firme si nici una sa nu isi achite drepturile fata de tine...oricum bafta in continuare...poate macar tu sa ai....
samo a scris:

Mi-am dat demisia in data de 21 MAI ,am terminat preavizul de 15 zile si nici pina in ziua de azi nu vrea sa-mi plateasca restul de bani [19 zile lucratoare];contractul de munca l-am semnat in luna Ianuarie; ce-i de facut?:(

Aveti doua variante care se pot exercita concomitent : sesizare la ITM si/sau actiune in instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisie intr-o situatie speciala S_Manuel S_Manuel Buna ziua! O sa expun problema mea si sper sa o fac intr-un mod cat se poate de concret si clar, in speranta ca voi primi un raspuns. Momentan sunt pe cale ... (vezi toată discuția)
Dreptul muncii,demisie,bani neprimiti unde as putea face o sesizare pt un control! addac addac Buna ziua,as dori sa ajut pe cineva si nustiu unde sa l andrum,va rog daca ma puteti ajuta cu ctva raspunsuri,persoana respectiva a lucrat o luna jumatate la o ... (vezi toată discuția)
Recuperare salarii dupa demisie mariana1961 mariana1961 Buna ziua, Am si eu o mare rugaminte.... Vreau sa-mi dau demisia de o firma privata din motive personale, problema e ca aceasta societate nu prea vrea sa ... (vezi toată discuția)