avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 650 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită divort
Discuție deschisă în Executare silită

divort

Va rog lamuriti-ma in alta problema.
Va prezint povestea unei cunostinte de-a mea, poate ne puteti lamuri.
Am depus dosar de divort din septembrie si s-a terminat din luna martie iar fost sotie nu vrea sa iese din casa. mentionez ca avem doi copii si am fost casatoriti 15 ani.Copiii sunt in intretinerea ei si ea motiveaza ca nu are unde sa locuiasca. Ce pot face ??? i-am spus sa lase copii la mine si doar ea sa plece, nici asa nu vrea .Intrebarea mea este....legea ii acorda ei un an obligatoriu sa n-o pot scoate din casa??
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 17:21, 13 Iunie 2011
Instanta nu ii acorda nimic, legea nu prevede asigurarea spatiului de locuit. Eventual daca il solicita pt copii, instanta ar fi admis sau nu.
actionati in instanta si cereti evacuarea dansii. veti obtine daca e numai casa dvs
totusi, are unde se duce cu 2 copii care sunt si ai dvs?
in 15 ani de casatorie, nu s-au adus imbunatatiri casei? ar avea si dansa un drept de creanta.. intelegeti-va asupra unei sume si poate din banii aia si-ar permite sa plateasca chirie undeva
Ultima modificare: Luni, 13 Iunie 2011
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drept de proprietate leonidaelena74 leonidaelena74 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu cateva lamuriri privind urmatoarea situatie: am doi copii minori iar in prezent sunt in proces de divort.Casa unde am ... (vezi toată discuția)
Succesiunea dupa 16 ani adriela6 adriela6 Va rog frumos sa ma ajutati. Tatal meu a murit in urma cu 16 ani si a avut o casa impreuna cu mama. Noi suntem 2 surori. Eu stau in casa parintilor si sora mea ... (vezi toată discuția)
Cum o pot evacua pe cumnata mea din casa parintilor niculina_d niculina_d Buna ziua, povestea este lunga. In casa parintilor mei sta fratele meu impreuna cu cumnata(mentionez ca doar tata mai traieste). Ei s-au casatorit in 1993. ... (vezi toată discuția)