avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 523 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... partaj
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

partaj

Buna seara . revin iar cu o problema . dupa ce voi primi hotararea de divort, va trebui sa deschid actiune de partaj , dar am construit o casa pe numele socrului de fapt anexa care a schimbat total locuinta . din 56 mp cat apare in actele lui , am facut-o(casa) impreuna cu ex-sotul de 256 mp. Am castig de cauza in dosarul de partaj chiar daca nu am acte pe casa??...am doar chitante pe caramida , masa lemnoasa , baia ce-am facut-o cu tot ce are in ea..etc...dar nu acte ca ar fi proprietatea noastra sau a lui. va rog ajutati-ma.
Cel mai recent răspuns: Manole Dumitru , utilizator 18:45, 13 Iunie 2011
Dupa ramanerea irevocabila a hotararii de divort puteti introduce actiunea de partaj bunuri comune, cu introducerea in cauza a socrului de la care sa solicitati un drept de creanta a contributiei in timpul casatoriei pentru construirea anexei respective cu investitii propii..:O

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj intre soti si socrii NICOL COSTACHE NICOL COSTACHE Buna ziua, Va rog sa ma ajutati si pe mine cu un raspuns in cazul meu. Am fost casatorita 25 de ani. Am divortat la sf snului 2020. In timpul casatoriei eu ... (vezi toată discuția)
Impartirea bunurilor dupa divort marius29_86@yahoo.com marius29_86@yahoo.com Am facut reparatii la casa mamei mele in timpul casatoriei(de fapt, am demolat-o aproape complet si am construit o casa mai mare). De drept casa e a mamei, dar ... (vezi toată discuția)
Partaj după divort Andrada2019 Andrada2019 Bună ziua, Va rog sa mi spuneți, care sunt cheltuielile aferente unui proces de partaj, în cazul în care se termina în timp minim. Situația este ... (vezi toată discuția)