avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 309 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... eliberare carte funciara
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

eliberare carte funciara

Buna ziua. Pe data de 26 mai 2011 am participat la succesine intr-un orasel. (m-am grabit cu ea fiindca vreau sa vand niste pamant). Pe cine am imputernicit sa se ocupe de asta (persoana impreuna cu care vand pamantul) mi-a dat certificatul de mostenitor, spunandu-mi ca trebuie sa astept 30 de zile pana primesc extrasul de carte funciara...explicandu-mi ca dureaza atata fiindca actele respective au fost trimise din orasel la municipiul resedinta de judet. Acuma va intreb pe dumneavoastra, atat de mult se asteapta dupa restul actelor, sau pers de care va spun ma minte?
Cel mai recent răspuns: anapopana , utilizator 14:01, 14 Iunie 2011
buna ziua,
termenul este de 9 zile lucratoare de la data la care se receptioneaza actele in original.
Pe 26 mai, cand a avut loc succesiunea, am primit un certificat de mostenitor (ma rog, copie) pe loc. Notarul de-acolo ne-a spus ca dureaza ceva zile pana primim cartea funciara...dar nu si cat. Vreti sa spuneti ca deja trebuia sa fi intrat in posesia actelor??? Teama mea era ca persoana pe care am imputernicit-o sa nu fi vandut pamantul fara sa stiu -si sa-mi dea partea care-mi revine cand i-o avea banii. Ca mi se pare ca ma tot amana si invoca tot felul de lucruri cu actele.
Ultima modificare: Marți, 14 Iunie 2011
anapopana, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poti vinde un pamant repede ? Rarita1 Rarita1 Am un pamant mostenit . Casa batraneasca + teren + apa, gaz, curent . Actele trebuiesc facute in vara pe numele meu . Ma intereseaza cat costa ? Si cat ... (vezi toată discuția)
Cinci frati pot dona 5000 mp pamant unui alt frate? Viorel80Viorel Viorel80Viorel Sase frati au decis sa vanda un teren agricol (ce a apartinut tatalui lor, acum decedat), impartit in 6 ar fi revenit fiecaruia 7000 mp. Locatia terenului ... (vezi toată discuția)
Mostenire alexacris alexacris buna ziua , mama mea a avut un hectar de teren agricol la tara , in vara m a imputernicit pe mine cu procura facuta de un notar ca sa vanda acest teren,vreau ... (vezi toată discuția)