Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Executare silită

credite la banci

buna ziua. ma aflu in imposibilitatea de a-mi plati ratele la 2 credite pe care le am. dosarele deja mi-au ajuns la firma recuperatoarea,iar in curand vor incepe executarea silita. mi s-a zis ca mi se va pune proprire pe salariu (momentan nu lucrez sau mi se va pune cand voi lucra), ca mi se vor scoate la licitatie toate bunurile pe numele meu ( nu am nici casa, nici masina, nimic), iar creditele le-am luat cu buletinul, deci nu am nici giranti. intrebarile mele sunt:
1) se pune proprire si pe salariul sotului si bunurile acestuia???#-o
2) daca ajung in instanta, si tot nu am cu ce sa platesc, pot face puscarie??? :O
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 12:36, 21 Iunie 2011
1) nu. pt a putea executa bunuri ale sotului, creditul trebuie sa-l fi facut in timpul casatoriei si din respectivii bani sa fi profitat si el. chiar si asa sa fie, pe dansul trebuie sa-l actioneze intai in judecata si sa dovedeasca ca ati cheltuit banii impreuna.
2)nu. daca nu lasa creditorul sa se prescrie dreptul sau, va vor pune poprire pe salariu cand il veti avea

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proprirea pe salariu,cumularea datoriei luminita951 luminita951 buna ziua.am un credit la care am rate restante.la aceeasi banca are si soacra mea credit si are si ea rate restante.doamnele de la banca spun ca pot cumula ... (vezi toată discuția)
Executare credit negarantat astelean astelean Daca poate cineva sa-mi raspunda. Am acumulat mai multe credite la diferite banci prin intermediul cardurilor de credit negarantate cu nimic, decat cu ... (vezi toată discuția)
Poprire salariu Rares 123456 Rares 123456 Bună ziua, În urmă cu câteva luni am fost girant la cineva într-un contract CAR. Ideea e ca persoana respectivă nu și-a onorat obligațiile de ... (vezi toată discuția)