avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1239 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... fisa post administrator societate comerciala
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

fisa post administrator societate comerciala

in firma functia de conducere este detinuta de administrator, eu pot completa fisa de post cu toate atributiile care le cred eu de cuviinta pe care spre exemplu le-am regasit in fise de post model la functia de manager general?
Cel mai recent răspuns: marina06 , utilizator 10:35, 2 Iulie 2011
Accesand link-urile de mai jos gasiti modele de fisa de post pentru administrator societate comerciala si pe care le puteti adapta la situatia dvs
[ link extern ]

[ link extern ]

Multumesc pt. informatii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fisa de post grafician cor 411302 ioana.diana.cristea ioana.diana.cristea Buna ziua, Va rog tare mult sa ma ajutati cu o fisa de post pt Grafician calculator - COR 411302 (vezi toată discuția)
Fisa postului lucrator comercial magazin textile si comercial aurel211252 aurel211252 :DBuna ziua.Sotia mea lucreaza in calitate de contabila si ar dori sa obtina un model de fisa postului lucrator comercial in magazine cu produse textile si ... (vezi toată discuția)
Ce atributii pot fi incluse in fisa postului unui asistent manager? Monica D Monica D Angajatorul poate include orice atributie considera necesar intr-o fisa a postului? Lucrez pe o astfel de pozitie intr-o firma de paza si as dori sa stiu daca ... (vezi toată discuția)